İtalyanların tepki gösterdiği Nzonzi, Galatasaray'ın vazgeçilmezi oldu - Son Dakika
Spor

İtalyanların tepki gösterdiği Nzonzi, Galatasaray'ın vazgeçilmezi oldu

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge ile deplasmanda golsüz berabere kaldığı maçta oynadığı futbol umut verdi. Sarı kırmızılı ekibin Roma'dan kiraladığı ve İtalya'da çok eleştirilen Nzonzi'nin performansı ise göz doldurdu.

19.09.2019 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akşam Club Brugge karşısında iyi bir futbol oynayan ve Jan Breydel'den 1 puanla dönen Galatasaray'da orta sahada görev alan yıldızların performansları beğenilirken özellikle Steven Nzonzi sergilediği mücadele ayakta alkışlandı.

Boyu ve fizik kapasitesiyle Vormer-Vanaken ikilisine geçit vermeyen Steven Nzonzi, ilerleyen haftalarda Fatih Terim'in en büyük silahlarından biri olacak gibi gözükürken, Fransız oyuncunun hırslı yapısı taraftarlara parmak ısırttı.

İtalyanların tepki gösterdiği Nzonzi, Galatasaray'ın vazgeçilmezi oldu

NZONZI SAHANIN HER YERİNDE!

Akşam'ın haberine göre; Roma taraftarlarının burun kıvırdığı ve büyük tepki gösterdiği Steven Nzonzi'nin Galatasaray'da tutması dikkatlerden kaçmazken, Fransız milli futbolcunun bedavaya transfer edilmesi yönetimin hanesine artı olarak yazıldı. Kesici özelliğinin yanı sıra topu da iyi kullanan Nzonzi, yanında oynayan Seri, Lemina, Feghouli gibi yıldızlara da yardım ederken, oyuncunun zaman zaman Luyindama-Marcao ikilisinin yanına gelmesiyse Fatih Terim'i memnun etti.

Nzonzi bu sezon Galatasaray formasıyla 4 resmi maça çıktı ve 1 asist yaptı.

İtalyanların tepki gösterdiği Nzonzi, Galatasaray\'ın vazgeçilmezi oldu

Son Dakika Spor İtalyanların tepki gösterdiği Nzonzi, Galatasaray'ın vazgeçilmezi oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ZÜBÜK EKREM: BU ADAM KOŞMUYOR KOŞMUYOR ZAMPARATOR BUNA BİRAZ KOŞU ÇALIŞTIRSIN 0 0 Yanıtla

Advertisement