İtfaiye ekipleri, kurbanlık koyunları kucaklayarak kurtardı - Son Dakika
3.Sayfa

İtfaiye ekipleri, kurbanlık koyunları kucaklayarak kurtardı

İtfaiye ekipleri, kurbanlık koyunları kucaklayarak kurtardı Yangını söndüren itfaiye ekipleri, 30 kurbanlık koyunu telef olmaktan kurtardı Uşak'ta Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir işyerinde çıkan yangında itfaiye ekipleri, yangını söndürmek çok sayıda kurbanlık koyunu da kurtardı.

21.07.2020 13:09  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtfaiye ekipleri, kurbanlık koyunları kucaklayarak kurtardı

Yangını söndüren itfaiye ekipleri, 30 kurbanlık koyunu telef olmaktan kurtardı

UŞAK - Uşak'ta Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir işyerinde çıkan yangında itfaiye ekipleri, yangını söndürmek çok sayıda kurbanlık koyunu da kurtardı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Nuri Şeker Caddesinde, kurbanlık koyunların da bulunduğu Abdurrahman Dikmen'e ait iş yerinde bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Vatandaşların ihbarları sonrasında olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa bir süre içerisinde yangın yerine gelen Uşak Belediyesi İtfaiye Dairesine bağlı ekipler yangına müdahale ettiler. Öte yandan iş yerinde kurbanlık koyunların da bulunduğunu öğrenen itfaiye ekipleri, yaklaşık 30 kurbanlık koyunu telef olmaktan kurtardı. Kucaklanarak kurtarılan koyunlar, sahiplerine teslim edildi.

İtfaiye ekipleri, kurbanlık koyunları kucaklayarak kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İtfaiye ekipleri, kurbanlık koyunları kucaklayarak kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement