İtfaiyeci Kalbine Yenik Düştü - Son Dakika
Güncel

İtfaiyeci Kalbine Yenik Düştü

İtfaiyeci Kalbine Yenik Düştü

BARTIN (İHA) – Geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden itfaiye personeli Şahin Oral için, itfaiye binasında tören düzenlendi.

03.01.2018 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BARTIN (İHA) – Geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden itfaiye personeli Şahin Oral için, itfaiye binasında tören düzenlendi.

Bartınlı vatandaşların yakından tanıdığı ve yardımseverliği ile dikkat çeken itfayeci Şahin Oral, dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. Kalbine yenik düşen itfaiyeci için Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi personeli, yakınları ve iş arkadaşlarının katıldığı törende Oral, edilen dualarla uğurlandı.

Törende konuşan Başkan Akın, "Şahin Kardeşimi çok önceden tanırım. Belediye Başkanlığı görevimizden önce dostluğumuz vardı. Çok güzel dostluğumuz vardı, paylaşımlarımız oldu. Onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.

İtfaiyeci Oral'ın cenazesi ikindi namazına müteakiben Ordu Yeri Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Ordu Yeri Mezarlığı'na defnedilecek. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İtfaiyeci Kalbine Yenik Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement