İtibar Atölyesi'nde yeni atamalar - Son Dakika
Güncel

İtibar Atölyesi'nde yeni atamalar

İstikrarlı büyümesini sürdüren ve Türkiye İtibar Endeksi Araştırması gibi önemli projeleri ülkemize kazandıran İtibar Atölyesi'nde yeni atamalar yapıldı.

18.02.2016 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Türkiye İtibar Endeksi"ni ülkemize kazandıran, "kurumsal itibar yönetimi" ve "iletişim danışmanlığı" alanında ülkemizde öne çıkan halkla ilişkiler ajanslarından biri olan İtibar Atölyesi'nde yeni atamalar yapıldı. Ajans Direktörü Büşra Yıldız, İtibar Atölyesi'nin yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Bu çerçevede Ajans Direktörü Büşra Yıldız, İtibar Atölyesi'nin Genel Müdür Yardımcılığı'na getirildi.
Yeni Genel Müdür Yardımcısı Büşra Yıldız dışında Nevzat Basım ve Yağmur Belli Ajans Direktörlüğü'ne atanırken, daha önce ajansta "Proje Yönetmeni" olarak görev alan Hatice Gölcü, Onur Rıdvan Tozlu, Arlin Tavit ve Yiğit Uysal da
"Danışmanlık" görevine getirildiler.

Büşra Yıldız Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olan Büşra Yıldız, çeşitli halkla ilişkiler ajanslarında çalıştıktan sonra 4 yıl önce İtibar Atölyesi'nde proje yönetmeni olarak göreve başladı. Geçen sürede başarıları ile ajans içinde hızla yükselen Yıldız, önce "Danışman" ardından da "Direktörlük" görevlerine getirildi. Büşra Yıldız, dünkü Yönetim Kurulu'nun kararı ile Şubat ayı itibarıyla Ertan Acar İletişim Hizmetleri Grup AŞ çatısı altında faaliyet gösteren İtibar Atölyesi'nin Genel Müdür Yardımcılığı'na getirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İtibar Atölyesi'nde yeni atamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement