İTO 5. Başarılı Kobi Yarışması Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

İTO 5. Başarılı Kobi Yarışması Ödül Töreni

İstanbul Ticaret Odası (ito) 5

16.09.2010 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Ticaret Odası (İTO) 5. Başarılı KOBİ Yarışması'nda dereceye girenler törenle ödüllerini aldı.

İTO Meclis toplantısı sırasında gerçekleştirilen ödül töreninde, '3. ve 4. Bölge İllerinde Faaliyet Gösteren KOBİ'ler' kategorisinde birincilik ödülünü Mimsan Makine İnşaat şirketi, ikincilik ödülünü de Kılıçoğlu Gıda Mamülleri İnşaat şirketi aldı.

'Başarılı Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu' kategorisinde birincilik ödülüne Tokat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, ikincilik ödülüne Kadırga Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, 'Genç Girişimci' kategorisinde birincilik ödülüne Ensa Soğutma şirketi, ikincilik ödülüne Venk Ofset ve Raptiye şirketi, 'İhracat Başarısı' kategorisinde birincilik ödülüne Em Elektrik Malzemeleri Yüklenim şirketi, ikincilik ödülüne Beta-Pak Otomatik Paketleme Ambalajlama Makineleri Şirketi, 'Teknoloji ve İnovasyon' kategorisinde birincilik ödülüne Bisam Cephe Sistemleri, ikincilik ödülüne PCC Elektronik Elektrik Bilgisayar Kontrol sistemleri şirketi layık görüldü. 'Kadın Girişimcilik' kategorisinde ise birincilik ödülünü Berrin Tekstil şirketi aldı.

6 kategoride yapılan yarışmada birincilere ödüllerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ikincilere ödüllerini ise Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün verdi.

Bu arada İTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş ve İTO Meclis Başkanı İbrahim Çağlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'e hediye takdim etti.

Yalçıntaş, Başbakan Erdoğan'ın hediyesini verirken 'Hediye ettiğimiz eski zaman ticaretinin bir kalyonu. Dolayısıyla ekonominin amiral gemisinden sayın Başbakanımıza hediye ediyoruz' diye konuştu.

(FM-ŞAY-KUM) - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İTO 5. Başarılı Kobi Yarışması Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement