İTO Başkanı Çağlar'ın Cenazesi Yarın Toprağa Verilecek - Son Dakika
Ekonomi

İTO Başkanı Çağlar'ın Cenazesi Yarın Toprağa Verilecek

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın cenazesi, yarın ikindi namazına müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nden kaldırılacak.

11.12.2017 10:19  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar'ın cenazesinin, yarın ikindi namazını müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nden kaldırılacağı ve Sahrayıcedid Aile Kabristanı'na defnedileceği bildirildi. Çağlar için taziyeler, Çamlıca İlmi Araştırmalar Merkezi'nde kabul edilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN, NİLGÜN ÇAĞLAR'A TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalp krizi neticesinde hayata veda eden İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın eşi Nilgün Çağlar'ı telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlar'ın vefatından kendisinin de derin üzüntü duyduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, acılarını paylaştığı Çağlar ailesine ve merhumun yakınlarına başsağlığı, sabır ve metanet diledi. Kalp krizi nedeniyle 57 yaşında hayata veda eden Çağlar'a Allah'tan rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, merhumun toplumun sevgisini kazanmış olan çalışkan bir insan olduğuna da dikkati çektiği öğrenildi.

GEDİKLİ: DERİN ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ

Çağlar'ın hayatını kaybetmesi sonrası Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli Twitter hesabından bir mesaj paylaştı.

Gedikli, "İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın geçirdiği kalp krizi sonrası bu sabaha doğru hayatını kaybettiğini öğrenmiş olmaktan dolayı derin üzüntü içindeyiz. Allah rahmet eylesin,ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim" dedi.

İTO Başkanı Çağlar\'ın Cenazesi Yarın Toprağa Verilecek
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İTO Başkanı Çağlar'ın Cenazesi Yarın Toprağa Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları
    22:04 Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısını yapacak. Toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.


Advertisement