İtso Yönetimi TOBB 11. Dönem Akreditasyon Sertifika Törenine Katıldı - Son Dakika
Yerel

İtso Yönetimi TOBB 11. Dönem Akreditasyon Sertifika Törenine Katıldı

İtso Yönetimi TOBB 11. Dönem Akreditasyon Sertifika Törenine Katıldı

Hatay’ın İskenderun İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 11. Dönem Akreditasyon sertifika törenine katıldı.

09.02.2016 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın İskenderun İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 11. Dönem Akreditasyon sertifika törenine katıldı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) 11. Dönem Akreditasyon dönemini başarı ile tamamlayarak Akredite oldu. 11.Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katılımıyla TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 11. Dönem Akreditasyon Sertifika Törenine İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan Yardımcıları Mahir Taner, Muhsin Yeter, İTSO Muhasip Üye Özcan Aslan, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Necat Özkaya, Gassan Kuran, Bülent Seküçoğlu, Adnan Mursaloğlu, Mehmet Ali Bulut ve İTSO Genel sekreter vekili Figen Gül Dönmez katıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İtso Yönetimi TOBB 11. Dönem Akreditasyon Sertifika Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement