İTU , DFS'de Kariyer Konuşuldu. - Son Dakika
Güncel

İTU , DFS'de Kariyer Konuşuldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde aynı bölümü bitirmiş fakat okuduğu bölümden çok farklı alanlarda kariyer yaparak başarılı olmuş mezunları bu yıl da aynı panelde buluşturdu.

24.02.2019 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DFS'19 (DIFFERENT FUTURES SUMMIT)

"Bölümün Hayallerinin Önüne Geçmesin" mottosu ile yola çıkan DFS, okuduğu bölüm doğrultusunda kariyer yapan alanında lider mezunlara da yer vererek gelecek planları konusunda kararsız gençlerin kariyer planlama ile ilgili soru işaretlerini ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Bu organizasyonun temel hedefi üniversite öğrencilerine eğitim hayatında ve ileriki kariyer yolculuğunda ışık tutmak, fark yaratmalarını sağlamak için ilham kaynağı olmaktır. DFS, kurumsal hayattan girişimciliğe, sanattan spora birçok farklı alanda yol almış tanınmış isimlerin katılımıyla gerçekleşen paneller ve konuşmalar şeklinde ilerledi.

Remax Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran' da İTÜ Jeofizik Mühendisi mezunu, kariyer yaparken ailenini de önemine değinen Kırmızıtaş, "Ailenizi arkanıza alın, onların desteği ile hedefinize ulaşmak için sınırları aşın" diyerek başarısının sırrını açıkladı.

"Engelsiz DFS"te işitme engelli öğrencilerin de faydalanabilmesi için sahnede işitme dili çevirmeni oturumlara eşlik etti.

DFS ile birlikte hayata geçirilen "Kitap Projesi"nde ise katılımcı, konuşmacı ve organizasyon ekibinin temin ettiği kitaplar ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise kütüphanelerine yardım için toplandı.

DFS, 20-21 Şubat 2019 tarihlerinde, İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İTU , DFS'de Kariyer Konuşuldu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement