Koronavirüs yasaklarına uymayan Ivanka Trump'a tepki yağdı - Son Dakika
Dünya

Koronavirüs yasaklarına uymayan Ivanka Trump'a tepki yağdı

Koronavirüs salgınının yeni merkez üssü olan ABD'de Başkan Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, koronavirüs tedbirlerini hiçe saydı. Hamursuz Bayramı'nı kutlamak için Washington'dan New Jersey'e uçan Ivanka Trump'a sosyal medyadan, "Babasının kızı. Yasayı takmadı" sözleriyle tepki gösterildi.

16.04.2020 16:51  Güncelleme: 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs salgınının merkez üssü haline gelen ABD'de Başkan Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, Hamursuz Bayramını kutlamak için Washington'dan New Jersey'e uçtu. Koronavirüs tedbirlerini hiçe sayan Ivanka Trump'a sosyal medyadan "Babasının kızı. Yasayı takmadı" sözleriyle tepki gösterildi.

"LÜTFEN EVDE KALIN" ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

Koronavirüs salgını nedeniyle en çok can kaybının yaşandığı ülke olan ABD'de Başkan Trump'ın kızı Ivanka Trump, karantina yasağına uymadı. Ivanka Trump sosyal medya hesabından, daha önce babası Donald Trump tarafından açıklanan sokağa çıkma ve seyahat kısıtlamalarına dair, "Evde kalabilecek kadar şanslı olanlar, lütfen lütfen, evde kalın" diyerek halka çağrıda bulunmuştu.

Aynı zamanda Trump'ın 'Danışmanı' görevini yürüten Ivanka Trump'a sosyal medyadan "Babasının kızı. Yasayı takmadı" sözleriyle tepki gösterildi.

NEW JERSEY'E UÇTU

Karantina uygulamasına uymayan İvanka Trump eşi Jared Kushner ve çocuklarıyla birlikte Yahudiler'in kutsal bayramı olarak bilinen Hamursuz Bayramı'nın ilk gecesini kutlamak için New Jersey'deki Trump Ulusal Golf Kulübü'ne gitti.

Koronavirüs yasaklarına uymayan Ivanka Trump'a tepki yağdı
Koronavirüs yasaklarına uymayan Ivanka Trump\'a tepki yağdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Koronavirüs yasaklarına uymayan Ivanka Trump'a tepki yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement