IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta Düzenlenecek… - Son Dakika
Güncel

IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta Düzenlenecek…

IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart\'ta Düzenlenecek…

AYD tarafından SOYSAL işbirliği ile düzenlenen AVM Yatırımları Konferansı'nın 9.'su bu sene 9 Mart günü Wyndham Grand Levent İstanbul'da gerçekleşecek.

14.02.2017 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Perakendenin Başkanları

IX. AVM Yatırımları Konferansı'nda Buluşuyor

AVM Yatırımları Konferansı 9. yılında yine AVM yatırımcıları ve yöneticileri, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaları buluşturuyor. Konferansta, sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak. Konferansın en ilgi çekici oturumlarından biri ise sektörün önde gelen dernek başkanlarının buluşacağı 'Başkanlar Oturumu' olacak.

Konferansın bu seneki konu başlıkları arasında; Türkiye ekonomisindeki sıcak gelişmeler ve küresel ekonominin ülkemize yansımaları, dijitalleşen dünya ve yeni pazarlama yaklaşımları, dünyadan en son AVM tasarım trendleri, yaratıcı ve yeni çözümler, yeni tüketim alışkanlıkları ve perakendeye etkileri, AVM'lerden ilginç hikâyeler, farklı uygulamalar, sürdürülebilir, güvenli, müşterinin yaşamını kolaylaştıran AVM yönetimi ve sektörü yakından ilgilendiren en sıcak konular yer alıyor.

AYD Başkanı Hulusi Belgü, bu sene 9.'su düzenlenen AVM Yatırımları Konferansı ile ilgili şöyle konuştu: "Perakende sektörü, AVM yatırımcısı, yöneticisi, perakendecisi, markaları, tedarikçileri ile bir bütünü temsil ediyor. Hepimiz Türkiye ekonomisine büyük değer katan bu zincirin birer halkasıyız. Her birimiz bu ülke için daha fazlasını yapmak için çaba içindeyiz. IX. AVM Yatırımları Konferansı'nda da tam da bunları konuşmak üzere bir araya geliyoruz."

Perakendenin Başkanları 'Başkanlar Oturumu'nda Buluşuyor
IX. AVM Yatırımları Konferansı, perakende sektörünün tüm temsilcilerini, sektörün önde gelen derneklerinin başkanlarını 'Başkanlar Oturumu'nda bir araya getiriyor. SOYSAL Kurucusu Suat Soysal'ın moderatörlüğünü yapacağı 'Başkanlar Oturumu'na TAMPF (Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kurşun, KMD (Kategori Mağazacılığı Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Acar, TMD (Tescilli Markalar Derneği) Yönetim Kurulu başkanı Hülya Aslantaş, AYD (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, TURYİD (Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Demirer, BMD (Birleşmiş Markalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, GPD (Gıda Perakendecileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Songör katılacak.

Başkanlar Oturumu'nda perakendenin mevcut durumu masaya yatırılırken, sektörün geleceğine ilişkin tespitler ve yol haritaları paylaşılacak. Oturumda, başkanlar sektörün güçlü ve zayıf yanlarını, önündeki fırsat ve tehditleri değerlendirecek ve bu değerlendirmeden hareketle, çözüm önerilerini, sektörün her kesimine düşen görevleri, atılması gereken adımları ortaya koyacaklar.

Dijital Dünyanın Sıradışı İsmi Leonard Brody AVM Yatırımları Konferansı'nda

IX. AVM Yatırımları Konferansı'nın en önemli konuşmacılarından biri yeni dünya düzeninin tartışmalar yaratan lideri olarak tanımlanan Leonard Brody olacak. Brody konferansta önümüzdeki 2 yılda yaşayacağımız "tahmin edilemez" değişimi anlatacak. Dijital dünyada iş dünyasının ve insan davranışının evrimini en iyi değerlendiren girişimcilerden biri olan ve Birleşmiş Milletler, G8, Hindistan, İrlanda ve Güney Afrika'ya danışmanlık yapan Brody, "40 yaşın altındaki en başarılı 40 insan" listesinde. Kurucusu olduğu, dünyanın en büyük haber sitelerinden biri olan NowPublic, Time dergisinin belirlediği "dünyanın en iyi 50 web sitesi" arasında ve Emmy ödülüne sahip. Brody'nin "Innovation Nation" ve diğer kitapları ise dünyada bestseller oldu. Dijitalleşmeyle dünyanın "yeniden yazıldığını" söyleyen Brody, konferansta şirketlerin bu dönüşümde başarıyı yakalamaları için ipuçları sunarken fiziksel self ve dijital self karşıtlığının pazarlamaya etkilerini anlatacak.
Mahfi Eğilmez Ekonomide Ne Oluyor? Ne olacak? Sorularına Yanıt Verecek
Konferansın bir diğer konuşmacısı ise ülkemizin önde gelen ekonomistlerinden Mahfi Eğilmez. Mahfi Eğilmez, konuşmasında önümüzdeki ekonomik fırsat ve tehditleri değerlendirerek işimiz için doğru kararlar almak, kısa ve orta vadeli planlarımızı doğru yapmak için yol gösterecek.

Türkiye ekonomisi nereye gidiyor? Küresel ekonomideki gelişmelerin ülkemize yansımaları ne olacak? Döviz kurları 2017'de nasıl seyredecek? Yatırımlarımızı yaparken bizleri ne tür ekonomik riskler bekliyor? gibi sorulara da IX. AVM Yatırımları Konferansı'nda cevap aranacak.

'AVM'lerde Güvenlik' konusunu dünyanın önde gelen güvenlik şirketlerinden Securitas anlatacak
AVM'lerde yeni güvenlik uygulamaları gündeme gelirken, ziyaretçilerin artan güvenlik beklentilerini karşılamak büyük önem taşıyor. Risklerimiz neler? Nasıl tedbirler almalıyız? Ziyaretçiyi güvende hissettirmek için ne yapmalıyız? Güvenlik hizmeti alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, IX. AVM Yatırımları Konferansı'nda tüm bu sorulara yanıt verirken yeni güvenlik ortamıyla ilgili de ufuk açıcı bir oturum yapacak.

Kırmızı Koltuk'ta Perakendenin Genç Yöneticileri Sektördeki Trendleri Anlatacak

Konferansın 'Kırmızı Koltuk'unda bu sene perakende sektörünün genç kuşak temsilcilerinden HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ ve Derimod Yönetim Kurulu Üyesi Murat Zaim oturacak. Zorlu Gayrimenkul Grubu Genel Müdürü Didem Aydın'ın moderatörlüğünü yapacağını Kırmızı Koltuk'ta Demirağ ve Zaim perakende sektöründeki trendleri aktaracaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta Düzenlenecek… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak
    17:57 Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçeye 'Ortaköy Sokağı' ismini verecekleri gastronomi sokağı kuracaklarını duyurdu. Proje kapsamında, kumpir, dondurma ve yerel tatların yer alacağı mekanlar oluşturulacak. Palancıoğlu, projenin insan odaklı olduğunu ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası başladı. 27 ülkeden 108 sporcu, İbrahim Çolak Cimnastik Salonu'nda gerçekleşen organizasyona katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri yapıldı. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon, 31 Mart'ta finallerle sona erecek.

  • Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi
    17:56 Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, işletmeler, okul çevreleri ve parklar incelendi. 362 şüpheli sorgulanırken, kavşaklarda ve trafik ışıklarında dilendiği tespit edilen 1 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement