İyi Ki" Belgeselinin Bu Haftaki Konuğu Deniz Seki! - Son Dakika
Güncel

İyi Ki" Belgeselinin Bu Haftaki Konuğu Deniz Seki!

"İyi ki" belgeselinin yeni bölümünde Deniz Seki'nin tüm hayat hikayesine şahit oluyoruz!

15.12.2017 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gökhan Çınar'ın hazırlayıp sunduğu, Elif Tümen'in röportajlarını gerçekleştirdiği ve sanatçıların çarpıcı hayat hikayelerinin anlatıldığı "İyi ki" belgeseli yeni bölümüyle Kral Pop Tv'de! Bu bölümün konuğu Deniz Seki.

Deniz Seki'nin çocukluğu, hayatının dönüm noktaları, inişleri, çıkışları, şarkılarının hikayeleri ve bilinmeyenleri "İyi ki" de anlatıldı. Ailesi ve dostları Deniz Seki ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

AİLESİ İLK KEZ DENİZ'İ ANLATTI

Deniz Seki' nin annesi Güler Seki; ünlü şarkıcının çocukluğunu, en sevdiği şarkılarını ve onu özlemle geçen zamanlarını ilk kez anlattı. Ayrıca Deniz Seki'nin kendisi için bir şarkı yazdığını söyleyen Güler Seki, "O şarkıyı merakla bekliyorum" dedi. Kardeşleri Serkan Seki ve Serdar Seki de Deniz Seki'nin bilinmeyenlerini samimiyetle paylaştı.

CEZAEVİNDE BESTELEDİĞİ ŞARKILARIN HİKAYELERİ KONUŞULDU

Deniz Seki'nin özgürlüğünü beklerken yaptığı şarkıların öyküsü de ilk kez bu programda konuşuldu. Ünlü şarkıcının beste yapması için belli saatlerde, ona ayrılan odada nasıl şarkılar yazdığını ve o şarkıları telefon izinlerinde dışarıya nasıl ulaştırdığıyla ilgili anılarını dostları anlattı.

GÜLBEN ERGEN: "O GÜZEL KALBİ YÜZÜNDEN EN BÜYÜK ZARARI HEP KENDİSİNE VERDİ"

Programda Deniz Seki'nin yakın arkadaşları da onunla ilgili duygularını paylaştı. Menajeri Özgür Aras, sanatçı dostları Emel Müftüoğlu, Murat Yeter, Gülben Ergen ve Ege Deniz'le ortak anılarını anlattı. Gülben Ergen, Deniz Seki'nin zorlu süreçlerini aktarırken "Onun sevdikleri hep yanında ve olmaya da devam edecek. O güzel kalbi yüzünden en büyük zararı hep en çok kendisine verdi" dedi.

Programda, Deniz Seki'nin Çamlıca Kız Lisesi'nden yatılı okul arkadaşları da lise anılarını anlattı. Müzik eleştirmeni Yavuz Hakan Tok, Deniz Seki'nin kariyerinin dönüm noktasını değerlendirirken, yapımcıları Şahin Özer ve Bülent Seyhan 1997'den bugüne albümlerinin hikayelerini paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İyi Ki' Belgeselinin Bu Haftaki Konuğu Deniz Seki! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement