İyi Olan Kazansın Filmi - Son Dakika
Güncel

İyi Olan Kazansın Filmi

İyi Olan Kazansın filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. İyi Olan Kazansın filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

28.01.2012 06:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hem çok iyi iki dost hem de CIA'in üst düzey yetenekli ajanları olan ikili, (Tom Hardy ve Chris Pine) birbirlerinden habersiz aynı kadına (Reese Witherspoon) aşık olurlar. Lauren'den tam karar verinceye kadar her ikisiyle çıkmakta bir sakınca görmeyince, ajanlar yeteneklerini bu sefer birbirlerini alt etmek ve Lauren'i tavlamak için kullanırlar...

Yönetmen: McG

Senaryo: Simon Kinberg, Timothy Dowling

Oyuncular: Laura Vandervoort, Abigail Spencer, Chris Pine, Reese Witherspoon, Tom Hardy

Filmin Türü: Komedi, Aksiyon, Romantik,

Orijinal Adı: This Means War

Yapımcı Firma: Overbrook Entertainment

Yapım Yılı: 2012

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Resmi Sitesi: http://www.thismeanswarmovie.com/

Dağıtıcı Firma: Tiglon Film

Vizyon Tarihi: 09.03.2012

Son Dakika Güncel İyi Olan Kazansın Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hacılar Erciyesspor, 12 Bingölspor maçını kazanmak istiyor
    08:48 Hacılar Erciyesspor, 12 Bingölspor maçını kazanmak istiyor

    Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Hacılar Erciyesspor, sahasında oynayacağı 12 Bingölspor maçını kazanmak istiyor. Futbol Şube Sorumlusu Halit Aysu, 'Kümede kalmak için kazanmalıyız' dedi. Ligde 5. sırada bulunan Hacılar Erciyesspor, 12 Bingölspor müsabakasından galibiyetle ayrılarak yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

  • Kayseri'de Emekli Vatandaşlara Hobi Bahçesi İmkanı
    08:43 Kayseri'de Emekli Vatandaşlara Hobi Bahçesi İmkanı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, kentin 7 farklı bölgesinde emekli vatandaşlara yönelik toplam 2 bin 543 adet hobi bahçesi ile ilgili önemli bir karara imza attı. Başvurular 3 Nisan'da başladı ve 23 Nisan'da sona erecek.

  • Rönesans Rezidans'tan sağ kurtulan depremzede anlatıyor
    08:41 Rönesans Rezidans'tan sağ kurtulan depremzede anlatıyor

    Hatay'da meydana gelen depremde Rönesans Rezidans'tan sağ kurtulmayı başaran Mehmet Özdemir, binanın yerle bir olma anını unutamıyor. Özdemir, bu büyük yapının bu kadar çürük olacağını düşünmediğini belirtiyor.

  • Hatay'da 'Cennetten bir köşe' denilen Rönesans Rezidans'ın depremde yerle bir olma anı
    08:40 Hatay'da 'Cennetten bir köşe' denilen Rönesans Rezidans'ın depremde yerle bir olma anı

    Hatay'da meydana gelen depremde bine yakın insanın hayatını kaybettiği Rönesans Rezidans'ın enkazından sağ kurtulan Mehmet Özdemir, deprem anında yaşadığı korku dolu anları unutamıyor. Özdemir, Rönesans Rezidans'ın yerle bir olduğu anları hafızasından silemediğini belirtiyor.

  • Narkoçelik-12 Operasyonunda 268 Şüpheli Yakalandı
    08:39 Narkoçelik-12 Operasyonunda 268 Şüpheli Yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Narkoçelik-12' operasyonlarında 268 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda 856 kilogram uyuşturucu madde ve 795 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, güvenlik güçlerini tebrik ederek, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacaklarını belirtti.

  • Kırklareli'nde hafif ticari araç dere yatağına devrildi, 2 kişi yaralandı
    08:38 Kırklareli'nde hafif ticari araç dere yatağına devrildi, 2 kişi yaralandı

    Kırklareli'nde Egemen K. (25) idaresindeki hafif ticari araç, Cumhuriyet Mahallesi'nde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına devrildi. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibinin yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü ve yolcu Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Araç iş makinesi yardımıyla bölgeden kaldırıldı.

  • Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    08:28 Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Çavdarhisar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2024 yılı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Kaymakam Abdullah Gedik başkanlığında İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda, 2024 yılında yapılması planlanan köylerin altyapı çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve köylerin diğer ihtiyaçlarının da bütçe imkanları dahilinde karşılanacağı belirtildi.

  • Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince bir kişinin üzerinde kurusıkı tabanca, fişek ve uyuşturucu madde ele geçirildi
    08:27 Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince bir kişinin üzerinde kurusıkı tabanca, fişek ve uyuşturucu madde ele geçirildi

    Kütahya'nın Fatih Mahallesi'nde Motosikletli Polis Timleri tarafından yapılan çalışmalarda, O.A. isimli şahsın üst aramasında 1,57 gram esrar, 1 adet kurusıkı tabanca ve 6 adet fişek bulundu. Gözaltına alınan şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Bakan Tunç: Mülakatta 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?' sorusunun yöneltildiği iddiası doğru değil
    08:27 Bakan Tunç: Mülakatta 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?' sorusunun yöneltildiği iddiası doğru değil

    Bazı basın yayın organlarında yer alan ve Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı'nda "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?", "Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?" sorularının yöneltildiği iddiası büyük ses getirdi. Haberlere ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yalan ve algılar üzerinden gündem oluşturmak ve dezenformasyondan medet ummak ahlaki değildir, siyasi etikle de bağdaşmaz" dedi.

  • AB Konseyi Başkanı Charles Michel: Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak istiyoruz
    08:20 AB Konseyi Başkanı Charles Michel: Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak istiyoruz

    AB Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye ile olumlu bir ilişki kurmak istediklerini ve aşamalı, orantılı ve geri dönebilir bir yaklaşım temelinde çalışmak istediklerini belirtti. Michel ayrıca AB liderlerinin İran'a yönelik yeni yaptırımlar uygulama konusunda anlaştığını ve Ukrayna'ya destek konusunda hemfikir olduklarını ifade etti.


Advertisement