İyi Parti Balıkesir Milletvekili Ok Açıklaması - Son Dakika
Politika

İyi Parti Balıkesir Milletvekili Ok Açıklaması

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, "Devlet yönetmek ciddiyet ister, şuur, sadakat, basiret ister, millete aşk ile hizmet etmeyi gerektirir. Devleti bugün yönetenlerin pop şarkıcısı Ebru Gündeş kadar devlet bilincinde ve şuurunda olmadığını maalesef görüyoruz.

04.12.2017 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, "Devlet yönetmek ciddiyet ister, şuur, sadakat, basiret ister, millete aşk ile hizmet etmeyi gerektirir. Devleti bugün yönetenlerin pop şarkıcısı Ebru Gündeş kadar devlet bilincinde ve şuurunda olmadığını maalesef görüyoruz." dedi.

Ok, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, Rıza Sarraf'ın Türkiye'de bir dönem hayır sever, ihracat yapan, aileden biri gibi görüldüğünü, şimdi ise ABD'nin uşağı, FETÖ'cü olarak anıldığını belirtti.

Bazı gazetelerde sanatçı Ebru Gündeş'in eşi Sarraf hakkında Türkiye'ye sıkıntı yaratacağı yönünde açıklamalarının yer aldığını aktaran Ok, şunları kaydetti:

"Pop şarkıcısı Ebru Gündeş hanım, eşi Sarraf'ın ABD'ye gidişinin hayır olmadığını, Türkiye'ye zarar verecek açıklamalarda bulunacağına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın isimlere bilgi verdiğini belirtiyor. Pop şarkıcısı kadar devlet şuuru ve bilinci olmayanlar Rıza Sarraf'tan sonra Halkbank Müdür Yardımcısının da elini kolunu sallaya sallaya ABD'ye gitmesine neden olmuşlardır. İşte devlet bilincinden, tarih şuurundan yoksun olan AK Parti hükümetleri ve yöneticileri Türkiye'yi uluslararası kamuoyu alanında böyle kaçakçılarla isminin birlikte anılmasına sebep olmuştur. İYİ Parti olarak ister ABD, ister Rusya, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve milletine her nereden saldırı gelirse gelsin ilk önce biz karşısında oluruz. Devlet yönetmek ciddiyet ister, şuur, sadakat, basiret ister, millete aşk ile hizmet etmeyi gerektirir. Devleti bugün yönetenlerin pop şarkıcısı Ebru Gündeş kadar devlet bilincinde ve şuurunda olmadığını maalesef görüyoruz."

Gazetecilerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına çıkarma gayretlerini duyuyorum" yönünde açıklamada bulunduğunu belirtmesi üzerine Ok, sadece iş adamlarının değil, akademisyenlerin de ülkede hukuk, demokrasi olmadığı gerekçesiyle yurt dışına gittiğini, yurt dışından da Türkiye'ye yatırımcı gelmediğini öne sürdü.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İyi Parti Balıkesir Milletvekili Ok Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Bilecik'te Ziyaretlerde Bulundu
    18:49 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Bilecik'te Ziyaretlerde Bulundu

    İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. Zorlu, Osmaneli ve Gölpazarı ilçelerinde esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Bilecik Belediyesi'ne geçen Zorlu, Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya ile görüştü. Atatürk Parkı'nda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Zorlu, İYİ Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Göksel Aydın ve diğer adaylara destek istedi. Zorlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 81 ilde kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini belirtti ve Bilecik'te vatandaşların sorunlarına çözüm bulacaklarını ifade etti.

  • AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde gafa imza attı
    18:41 AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde gafa imza attı

    AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin önceki yerel seçimlerde yüzde 59,04'le kazandığı ilçe için 'Sultanbeyli'de fetret dönemini bitirecek miyiz?' dedi.

  • İsrail Savunma Bakanı Hizbullah'a Karşı Saldırıları Artıracaklarını Belirtti
    18:40 İsrail Savunma Bakanı Hizbullah'a Karşı Saldırıları Artıracaklarını Belirtti

    İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah'a karşı saldırılarını artıracaklarını açıkladı. Gallant, İsrail'in Hizbullah'a karşı savunma pozisyonunun takibe dönüşeceğini ve örgütün faaliyet gösterdiği her yere ulaşacaklarını belirtti. Ayrıca, İsrail ordusunun Hizbullah'a karşı harekatı genişleteceğini ve kuzeydeki saldırı oranını artıracağını ifade etti.

  • Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması
    18:39 Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması

    Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi yapılan açıklamada, seçim çalışmalarının sona erdiği tarihten itibaren propaganda malzemelerinin kaldırılması gerektiğini ve sandık bölgelerine araç girişine izin verilmeyeceğini duyurdu.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı Eşek Üstünde Seçim Çalışması Yapıyor
    18:39 Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı Eşek Üstünde Seçim Çalışması Yapıyor

    Aydın'da Anavatan Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı, çeyrek asırlık aracıyla sokak sokak dolaşarak projelerini açıklıyor. Kaplı'nın eşekli şehir turu ise vatandaşlar tarafından gülümsetici bulunuyor.


Advertisement