İYİ Parti Çalışanından Skandal Kare! Türk Bayrağını Ayaklar Altına Aldı - Son Dakika
Güncel

İYİ Parti Çalışanından Skandal Kare! Türk Bayrağını Ayaklar Altına Aldı

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı binasında parti çalışanının bacak bacak üstüne atıp Türk bayrağını ayaklarının altına aldığı skandal görüntü ortaya çıktı.

22.07.2018 21:54  Güncelleme: 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı binasında bir parti çalışanının bacak bacak üstüne atıp Türk bayrağını ayaklarının altına aldığı skandal görüntü ortaya çıktı. Sosyal medyada skandal görüntüye ilişkin büyük tepkiler gösterilirken sorumlu kişi hakkında gereğinin yapılması çağrısında bulunuldu.

TURAN ÇAĞRIDA BULUNDU

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da olay fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medyada skandal görüntüye ilişkin büyük tepkiler gösterilirken sorumlu kişi hakkında gereğinin yapılması çağrısında bulunuldu.

İYİ Parti Çalışanından Skandal Kare! Türk Bayrağını Ayaklar Altına Aldı

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN SERT AÇIKLAMA

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek'te konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; "Adını tarihe altın harflerle yazan Çanakkalemizde rengini şehitlerimizin kanından alan şanlı Türk Bayrağının İYİ Parti İl Başkanlığı balkonunda bir partilinin ayaklarının altında olduğuna maalesef şahit olduk. Bu kabul edilemez durum kentimizde de büyük tepkiye yol açmıştır. İYİ Parti saflarında siyaset yapan ve bu yolda giden ayrıca milliyetçiliği iyi bildiğini düşündüğümüz vatandaşlarımızın da yaşanan bu vahim olaya tepkisiz kalmayacakları düşüncesindeyim. Yaşanan olay ile ilgili öncelikle o şahsı esefle kınıyor İYİ Parti İl Başkanı Avukat Eşref Bener Varol'un konu ile ilgili gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyor ve konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyorum"

İYİ Parti Çalışanından Skandal Kare! Türk Bayrağını Ayaklar Altına Aldı

Son Dakika Güncel İYİ Parti Çalışanından Skandal Kare! Türk Bayrağını Ayaklar Altına Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement