İYİ Parti'de FETÖ kavgası büyüyor! Ümit Özdağ'dan Akşener'e yanıt gecikmedi: Bombanın pimini çekenlere baksın - Son Dakika
Politika

İYİ Parti'de FETÖ kavgası büyüyor! Ümit Özdağ'dan Akşener'e yanıt gecikmedi: Bombanın pimini çekenlere baksın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia eden Ümit Özdağ'a, "Bunları diyenler yalancıdır" cevabını vermişti. Özdağ bunun üzerine bir açıklama daha yaparak, "Operasyon arayanlar son iki kongredeki kirli tezgahları kurgulayanlara ve bombanın pimini ilk çekenlere baksın" dedi.

20.10.2020 16:06  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akşam Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk olan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in politikalarını eleştirirken partinin HDP'ye yakınlaştığını; İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmişti. Özdağ'ın açıklamaları İYİ Parti'de deprem etkisi yaratırken İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu iddiaları sert bir dille yalanladı.

"BUNU SÖYLEYEN YALANCIDIR"

İYİ Parti lideri Akşener de Kavuncu'nun Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyururken "Biz partimize bir saldırının olacağını bekliyorduk elbette. Çünkü araştırma şirketlerinde 13-15 sonuçlarını bulunca, kış kışlığını yapar ama şimdi bakacağız duruma" dedi. HDP ile yakınlaşma ve FETÖ iddialarına çok sert tepki gösteren Akşener, Özdağ'ı kastederek "Bu çok büyük bir yalandır, söyleyen de yalancıdır" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'de FETÖ kavgası büyüyor! Ümit Özdağ'dan Akşener'e yanıt gecikmedi: Bombanın pimini çekenlere baksın

"BOMBANIN PİMİNİ ÇEKENLERE BAKSINLAR"

Akşener'in açıklamaları sonrası gözlerin çevrildiği Özdağ'dan yeni bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden Akşener'e tepki gösteren Özdağ paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "İYİ Parti içerisinde operasyon arayanlar İYİ Parti'nin son iki kongresinde kirli tezgahları kurgulayanlara, işbirlikçilerine ve bombanın pimini ilk çekenlere baksınlar"

İYİ Parti\'de FETÖ kavgası büyüyor! Ümit Özdağ\'dan Akşener\'e yanıt gecikmedi: Bombanın pimini çekenlere baksın

Son Dakika Politika İYİ Parti'de FETÖ kavgası büyüyor! Ümit Özdağ'dan Akşener'e yanıt gecikmedi: Bombanın pimini çekenlere baksın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni Ziyaret Etti
    14:15 Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni Ziyaret Etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni ziyaret etti. Seçer, Mersin'in kapsayıcı ve kucaklayıcı anlayışa ihtiyacı olduğunu belirterek, gelecek 5 yılda Mersin'i daha iyi noktalara götüreceklerini söyledi.

  • Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
    14:14 Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabanca takılı şarjör içinde 7 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • İstanbul merkezli organize suç örgütü çökertildi, 50 şüpheli gözaltına alındı
    14:12 İstanbul merkezli organize suç örgütü çökertildi, 50 şüpheli gözaltına alındı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde düzenlenen Mahzen-14 operasyonlarında, elebaşı dahil 50 şüphelinin gözaltına alınmasıyla bir organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. Operasyonlar sonucu suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon lira değerinde taşınmaza da el konuldu.

  • Erdoğan'ın Kıbrıs açıklaması Yunanistan'ı karıştırdı
    14:12 Erdoğan'ın Kıbrıs açıklaması Yunanistan'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da askerlerle iftar programında yaptığı konuşmada Kıbrıs ile ilgili sözleri Yunanistan'da tepkilere neden oldu. Ana muhalefet partisi SYRIZA, Yunan hükümetine Erdoğan'ın sözlerine resmi bir tepki gösterilmesi çağrısında bulundu ve Türkiye'nin Atina Deklarasyonu'nu ihlal ettiğini belirtti. SYRIZA, Miçotakis hükümetini şeffaf olmayan bir dış politika izlemekle suçladı.

  • AKP Elazığ Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz'ın Belediyeyi Zarara Uğrattığı İddia Ediliyor
    14:09 AKP Elazığ Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz'ın Belediyeyi Zarara Uğrattığı İddia Ediliyor

    AKP Elazığ Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz'ın, 2016-2019 yılları arasında sürdürdüğü belediye başkanlığı döneminde kilitli parke taşı alım ihalesi ile Belediyeyi 724 bin 581 lira 36 TL zarara uğrattığı iddia edildi. Konuyla ilgili müfettişlerin 'görevin kötüye kullanıldığı' yönünde verdiği rapora rağmen dosya ile ilgili Elazığ Valiliğince herhangi bir işlem yapılmadığı kaydedildi.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Geleneksel İftar Daveti
    14:09 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Geleneksel İftar Daveti

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar davetleri devam ediyor. Çifteler ilçesinde gerçekleşen iftar programı büyük ilgi gördü.

  • CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, taşeron işçilerin kadroya alınması için kanun teklifi verdi
    14:09 CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, taşeron işçilerin kadroya alınması için kanun teklifi verdi

    CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, taşeron firmada çalışanlar ve belediye şirket işçilerinin kadroya alınması için kanun teklifi verdi. Gürer, kanun teklifiyle kamu sektöründe çalışan tüm işçilerin benzer haklara sahip olmasıyla birlikte iş gücü piyasasında daha dengeli ve adil bir yapı oluşturulmasının amaçlandığını belirtti.


Advertisement