İyi Parti Denizli Mitingi - Son Dakika
Politika

İyi Parti Denizli Mitingi

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Cumhurbaşkanı olduğum andan itibaren siz iş buluncaya kadar, size iş buluncaya kadar, istihdam yaratıncaya kadar vatandaşlık maaşı bağlayacağım." dedi.

27.05.2018 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Cumhurbaşkanı olduğum andan itibaren siz iş buluncaya kadar, size iş buluncaya kadar, istihdam yaratıncaya kadar vatandaşlık maaşı bağlayacağım." dedi.

Akşener, partisinin Denizli İl Başkanlığınca 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen mitingde, sağanak altında kendisini bekleyen vatandaşlardan geç kaldığı için özür dileyerek, cumhurbaşkanı olması durumunda Denizli'yi daha iyi yerlere taşıyacağını ifade etti.

Vatandaşların platforma uzattığı tülbentlerle müze kuracağını dile getiren Akşener, "Bunlar ne biliyor musunuz? Bunlar tülbent, yemeni ve çeyiz sandığından çıkan kadının umutlarının hayalleri. Ben cumhurbaşkanı olduğumda bu topladığım tülbentlerle Çankaya'da bir müze kuracağım. Evet kadınlarla ve gençlerle birlikte tülbent devrimi yapıyoruz biz. " diye konuştu.

Akşener, millete güvenip bu yola çıktığını belirterek, 24 Haziran seçimlerinin ardından cumhurbaşkanı olduğu takdirde ilk etapta gençlerin işsizlik sorununu çözeceğini söyledi.

Ekonomide güvenin son derece önemli olduğunu aktaran Akşener, şöyle devam etti:

"Ben de bu gençlere diyorum ki, devlet size iş bulmak mecburiyetindedir. Cumhurbaşkanı olduğum andan itibaren siz iş buluncaya kadar, size ben iş buluncaya kadar, istihdam yaratıncaya kadar vatandaşlık maaşı bağlayacağım. Şimdi ekonomide fabrika yapacağız. Ben şimdi seçilir seçilmez Suriye'nin iç işlerine karışmayı, Türkiye bırakacak. Türkiye, Suriye ile ilişkisini düzeltecek ve 4 milyon Suriyeli kardeşimizin vatanlarında huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamaları için garantisini alacağız ve göndereceğiz. Söz veriyorum 81 ilimizden temsilcilerimizle 2019 yılında Suriye'ye giderek biz onlarla Allah'ın izniyle iftar açacağız."

Akşener, partisinin Denizli milletvekili adaylarını da tanıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İyi Parti Denizli Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement