İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu Açıklaması - Son Dakika
Politika

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu Açıklaması

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, "İkinci turda kim kazanacaksa Tayyip Erdoğan'a karşı, İzmirli oy kulanma tercihini ona göre şekillendirsin.

07.06.2018 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, "İkinci turda kim kazanacaksa Tayyip Erdoğan'a karşı, İzmirli oy kulanma tercihini ona göre şekillendirsin. Adayların hepsi bizim için kıymetlidir." dedi.

Dervişoğlu, partisinin İzmir İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, 10 Haziran'da Bergama ve Tire ilçelerinde halkla buluşacağını, akşam da Gündoğdu Meydanı'nda verecekleri iftara katılacağını belirtti.

Akşener'in ikinci tura kalması halinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi destekleyeceği yönündeki açıklamasının hatırlatılarak, teşkilatın tavrının sorulması üzerine Dervişoğlu, şöyle konuştu:

"Genel Başkanımız ne derse onu yaparız. Onun hilafına bir şey yapmamız mümkün değil. İkinci turda kim kazanacaksa Tayyip Erdoğan'a karşı, İzmirli oy kulanma tercihini ona göre şekillendirsin. Adayların hepsi bizim için kıymetlidir. 'Erdoğan'ın karşısında hangisi kazanır?' bu soruya cevap arayarak insanlar sandığa gitsin."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement