İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş, Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş, Çalışmalarını Sürdürüyor

İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş, Çalışmalarını Sürdürüyor

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Milletvekili Dursun Ataş, Yavuzlar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

15.03.2019 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Milletvekili Dursun Ataş, Yavuzlar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, Ataş'a belediyelerden yeterli hizmet alamadıklarını belirterek, bu duruma tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar, açılışlarda sorunlarını ilettikleri belediye başkanlarının kendilerini dinlemeden alandan ayrıldıklarını söyledi. Bir vatandaş da sorununu ilettiği sırada Başkan Memduh Büyükkılıç'ın, kendisine "Gel sana şeker vereyim" dediğini söyledi. Vatandaşları tek tek dinleyen Ataş, "Vatandaşı dinlemiyorlar, ben yaptım oldu diyorlar, şeker veriyorlar. 31 Mart'ta az kaldı. Vatandaş, mevcutlara ders verecek ve 1 Nisan'dan sonra herkesin yüzü gülecek" diye konuştu.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ataş, çalışmaları kapsamında Yavuzlar Mahallesi'ni ziyaret etti. Ataş'a, partinin Kocasinan Belediye Başkan adayı Hasan Sami Özvarinli ve İl Başkanı Süleyman Bozkurt da eşlik etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Ataş, dertleri dinledi. Ataş'a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, yaşadıkları sorunları anlattı ve ilgisizlikten yana dert yandı.

SORUNLARIMIZI ANLATACAK BELEDİYE BAŞKANI BULAMIYORUZ

Vatandaşlar, sorunlarını anlatacak belediye başkanı bulamadıklarını ifade ederek, "Karşılaştığımız zaman sorunlarımızı anlatmak istiyoruz ama ya dinlemiyorlar, ya bizleri susturuyorlar ya da hemen hızlıca çekip gidiyorlar. Yıllardır sorunlarımızı çözmediler. Bizim sorunlarımızla ilgilenmeyeceklerse o koltuklarda ne işleri var?" diye konuştu.

17 YILDIR ÇÖZEMEDİKLERİ SORUNLARI ŞİMDİ DE ÇÖZEMEZLER, DERS VERMENİN ZAMANI GELDİ

Vatandaşları dinledikten sonra "1 Nisan'dan sonra tüm Kayseri'nin yüzü gülecek" diyen Ataş, "Sosyal belediyecilikten bahsediyorlar, ama herkese eşit davranmıyorlar. Sorunları çözecek olsalar şimdiye kadar çözerlerdi. 17 yıldır görevdeler ama sorunlar her geçen yıl artarak, büyüyor. Artık 31 Mart seçimlerinde bir ders vermenin zamanı geldi. Bu millet de gerçekleri görüyor ve seçimde gereken cevabı verecek. Biz göreve geldiğimizde her mahalleye eşit hizmet sunacağız. Birilerinin değil, herkesin belediyesi olacağız" diye konuştu.

"GEL SANA ŞEKER VEREYİM" TEPKİSİ

Bir vatandaşın "Memduh Başkan, sorunumu anlatmak istediğim sırada bana, gel sana şeker vereyim dedi" yönündeki sözünü de hatırlatan Ataş, "İşte vatandaşa bakışları bu. Vatandaş sorununun çözülmesini bekliyor, ama gel sana şeker vereyim diyorlar. Ben yaptım oldu diyorlar. Vatandaşı dinlemiyorlar. Gelinen noktada vatandaş artık onlara inanmıyor. Çözüm bekliyor, iş bekliyor, AŞ bekliyor. 17 yıldır güçlü bir şekilde iktidarda olmalarına rağmen sorunları çözemedilerse, bundan sonra da çözeceklerini beklemek hayalden öteye gitmez. Çünkü bilim adamları aynı deneyi uygulaya uygulaya başarılı sonuç alınamayacağını söylüyor. Bu yüzden değişim şart. Değişimde bereket vardır, yenilik de umut vardır. Biz de önce değişim sonra gelişim diyoruz. Seçime az bir süre kaldı, hep birlikte değişimi sağlayıp, ardından insanımızı, şehrimizi geliştirmenin derdine düşeceğiz. Yüzler gülsün diye mücadele edeceğiz. Allah'ın yardımıyla sorunların üstesinden de geleceğiz. Bizim vatandaşımıza iyi günler için sözümüz var" diye konuştu.

ŞEHİR HASTANESİNE ZİYARET

Diğer yandan Ataş, Millet ittifakının belediye başkan adayları ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimliğini ziyaret etti. Ataş, burada sağlık personelinin Tıp Bayramını kutladı, hastanenin ve sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi, aynı zamanda vatandaşları da ziyaret edip, "Geçmiş olsun" dileklerini iletti.

ECZACILAR ODASI YÖNETİMİNDEN YAŞANAN SIKINTILARI DİNLEDİ

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Milletvekili Dursun Ataş, beraberindeki Millet İttifakı belediye başkan adayları ve partisinin il yöneticileri ile birlikte Kayseri Eczacılar Odasını da ziyaret ederek, eczacıların sıkıntılarını ve önerilerini dinledi. Oda yönetimine teşekkür eden Ataş, "Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür eder, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan tüm eczacılarımıza kolaylıklar dilerim" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş, Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üniversite Mezunu Genç Gazeteci, Köyünde Çiftçilik Yaparak Ailesine ve Köy Halkına Katkıda Bulunuyor
    12:04 Üniversite Mezunu Genç Gazeteci, Köyünde Çiftçilik Yaparak Ailesine ve Köy Halkına Katkıda Bulunuyor

    Sivas'ın merkeze bağlı Yaramış köyünde yaşayan Ahmet Almalı, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra köyüne dönerek baba toprağını işlemeye başladı. Gazetecilik alanında eğitim gören Almalı, iş aramak yerine köyünde tarımsal faaliyetlerini sürdürmeyi tercih etti. Baba toprağını işlemek, aile geleneğine uygun bir adım olduğu kadar Almalı için de büyük bir gurur kaynağı. Üniversite mezunu genç çiftçi, üretim yaparak hem ailesine hem de köy halkına katkıda bulunmayı hedefliyor.

  • Yalova'da 15 Yıl Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    12:04 Yalova'da 15 Yıl Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Yalova'da 15 yıl 6 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle aranan zanlı, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. E.U. isimli zanlı, Kasten Öldürme, Hırsızlık, Mala Zarar Verme, Konut Dokunulmazlığını İhlal suçlarından toplamda 15 yıl 6 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

  • Ardahan'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Elemeleri Gerçekleştirildi
    12:03 Ardahan'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Elemeleri Gerçekleştirildi

    Türkiye Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından düzenlenen 'Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası' Ardahan elemeleri, Ardahan Öğretmenevinde yapıldı. Çıldır İlkokulu öğrencileri turnuvaya katıldı ve il birincisi olan öğrenciler Rize'de yapılacak Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.

  • Tokat'ta meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı
    12:03 Tokat'ta meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı

    Tokat'ta saat 01.06'da meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri AFAD tarafından paylaşıldı. Deprem, Sulusaray ilçesinde merkez üssü olarak kaydedildi ve Sivas ile Yozgat illerinde de hissedildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, deprem anında büyükbaş hayvanların ayağa kalktığı ve bakkal tezgahından gelen sesin ardından sarsıntının yaşandığı görüldü. Deprem sonucunda herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

  • Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı Seçimi Sonuçlandı
    12:03 Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı Seçimi Sonuçlandı

    31 Mart yerel seçimlerinin ardından yapılan Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde, CHP adayı Serkan Akbudak Meclis Başkanı olarak seçildi. Seçim sonucunda CHP'nin üye sayısı 7'ye yükseldi.

  • Burdur'da Kavşakta Kaza: 1 Yaralı
    12:01 Burdur'da Kavşakta Kaza: 1 Yaralı

    Burdur'da Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen kaza sonucu, kavşağa kontrolsüz giren iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, polis karakolunun istinat duvarına çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    12:01 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kuyumcu maskeli 2 kişi tarafından soyuldu. Hırsızlar, çaldıkları altınlarla çalıntı araçla kaçtı. Polis, şüphelileri aramaya devam ediyor.

  • Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti
    12:00 Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti

    Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Macaristan Kütahya Fahri Konsolosu İsmet Güral ile birlikte Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti. Vali Işın, Büyükelçi Matis'i Kütahya'da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

  • Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi
    12:00 Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi

    Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, merkez binada görev yapan personelle bir araya gelerek hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Kotan, personelden işlerini layıkıyla yapmalarını istedi ve tasarruf tedbirleri alacaklarını belirtti.

  • Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohum Fidelerini Üreticilere Hibe Etti
    11:59 Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohum Fidelerini Üreticilere Hibe Etti

    Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından üretilen atalık yerli tohum fideleri, üreticilere hibe edildi. Dağıtım etkinliğine Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de katıldı.


Advertisement