İyi Parti'nin, "Hdp'yi Ziyaret Edeceğiz" Açıklamasına MHP'den Çok Sert Tepki - Son Dakika
Politika

İyi Parti'nin, "Hdp'yi Ziyaret Edeceğiz" Açıklamasına MHP'den Çok Sert Tepki

İyi Parti\'nin, "Hdp\'yi Ziyaret Edeceğiz" Açıklamasına MHP\'den Çok Sert Tepki

İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Baki Akyüz'ün, "İYİ Parti İlçe Başkanı olarak ilk ziyaret edeceğim parti HDP olacak" şeklindeki açıklamalarına sert tepki gösteren MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Secgin, "Zaten HDP'den başka gidebileceğiniz yer yok.

02.01.2019 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Baki Akyüz'ün, "İYİ Parti İlçe Başkanı olarak ilk ziyaret edeceğim parti HDP olacak" şeklindeki açıklamalarına sert tepki gösteren MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Secgin, "Zaten HDP'den başka gidebileceğiniz yer yok. Sizi ancak orası paklar" diyerek sert tepki gösterdi.

İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Baki Akyüz, yerel bir gazeteye yaptığı ziyaretinde, "AK Parti MHP'ye, CHP'de İYİ Parti'ye hayır diyemez. Kimse yadırgamasın; ama ilçede bir de HDP gerçeği var. Eğer ittifak görüşmelerinde Torbalı bizlere verilirse, İYİ Parti İlçe Başkanı olarak ilk ziyaret edeceğim parti HDP olacak" açıklamalarına MHP İzmir İl Teşkilatından sert tepki geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Secgin, Akyüz'ün bu sözlerine "Zaten gideceğin başka adres yok" dedi. Secgin, "Zaten HDP'den başka gidebileceğiniz yer yok. Sizi ancak orası paklar. Aklı başında ve vicdanlı hiçbir Türk evladı sizin peşinizden gitmez. HDP ile ittifak halinde olduğunuzu zaten biliyoruz. Çaldığınız minareye şimdi kılıf arıyorsunuz; ama içinizdeki ihaneti hiçbir kılıfa sığdırmaz hiçbir şekilde örtemezsiniz. İpin kimin elinde olduğu artık ortaya çıkmıştır. Bu söylemlerinizle gizlediğiniz zihniyetinizi ortaya çıkardınız. HDP ile hiç ayrılmadan sonuna kadar gidebilirsiniz" şeklinde konuştu.

Serdar Secgin, şöyle devam etti:

"İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde bölücülükten tutuklu bulunan HDP Adayı Selahattin Demirtaş'ın serbest kalması gerekir sözlerini de unutmuyoruz. Eli kanlı PKK yandaşı bu partiyle gidebilecekleri yere kadar gidebilirler." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İyi Parti'nin, 'Hdp'yi Ziyaret Edeceğiz' Açıklamasına MHP'den Çok Sert Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.


Advertisement