İyi Partili Beyaz: Dindar Nesil Parolası ile Çıktıkları Yerde, Geldiğimiz Nokta Uyuşturucu Kullanmak - Son Dakika
Güncel

İyi Partili Beyaz: Dindar Nesil Parolası ile Çıktıkları Yerde, Geldiğimiz Nokta Uyuşturucu Kullanmak

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, 2023 yılı bütçe görüşmelerinde iktidarın gençlik politikasını “Sözüm ona dindar bir gençlik yaşatacaktınız, gelin görün ki hiç de dindar bir gençlik yetiştiremediklerini söyleyebiliriz. Dindar bir nesil parolası ile çıktıkları yerde, geldiğimiz nokta dinden uzaklaşma, ateizm, deizm gibi akımlara kapılma, uyuşturucu kullanmak noktasındadır. Adını yeni Türkiye koyduğumuz ülkemizde gençlerin yarısı ömrünü iş aramakla geçiriyor” sözleri ile eleştirdi.

06.12.2022 16:30  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, 2023 yılı bütçe görüşmelerinde iktidarın gençlik politikasını "Sözüm ona dindar bir gençlik yaşatacaktınız, gelin görün ki hiç de dindar bir gençlik yetiştiremediklerini söyleyebiliriz. Dindar bir nesil parolası ile çıktıkları yerde, geldiğimiz nokta dinden uzaklaşma, ateizm, deizm gibi akımlara kapılma, uyuşturucu kullanmak noktasındadır. Adını yeni Türkiye koyduğumuz ülkemizde gençlerin yarısı ömrünü iş aramakla geçiriyor" sözleri ile eleştirdi.

TBMM Genel Kurulu'nda TBMM, Adalet Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Anayasa Mahkemesi, Sayıştay, Danıştay ve Yargıtay 2021 Yılı Kesin Hesap Kanun Teklifleri ve 2022 Yılı Bütçe Kanun Teklifleri görüşülüyor.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesi üzerine yaptığı konuşmada, "Sözüm ona dindar bir gençlik yaşatacaktınız, gelin görün ki hiç de dindar bir gençlik yetiştiremediklerini söyleyebiliriz. Dindar bir nesil parolası ile çıktıkları yerde, geldiğimiz nokta dinden uzaklaşma, ateizm, deizm gibi akımlara kapılma, uyuşturucu kullanmak noktasındadır. Adını yeni Türkiye koyduğumuz ülkemizde gençlerin yarısı ömrünü iş aramakla geçiriyor. 10 gençten 8'i yurt dışına çıkmayı planlıyor. İş arayan gençlerimizin yüzde 53'ü, çalışan gençlerimizin yüzde 35'i hayatından memnun değil. Gençlerimizin yüzde 66'sı aldığı eğitimden memnun değil. Öyle bir gençlik yarattınız ki yüzde 47'si kira, elektrik, su gibi temel harcamalarını karşılayamıyor. Yüzde 31'i bankadan aldığı krediler veya tanıdıklarından aldığı borçlarla hayatını sürdürüyor" diye konuştu.

Beyaz, "Parlak Türk gençlerini ihraç ediyor, yarattığınız zenginler için ucuz işgücü sığınmacı ithal ediyorsunuz, doktor ihraç edip çoban ithal ediyorsunuz. Kendi gençliğinizi yoksulluğa mahkum edip ülkemizi mülteci kampına çeviriyorsunuz" dedi.

İyi Partili Beyaz: Dindar Nesil Parolası ile Çıktıkları Yerde, Geldiğimiz Nokta Uyuşturucu Kullanmak
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İyi Partili Beyaz: Dindar Nesil Parolası ile Çıktıkları Yerde, Geldiğimiz Nokta Uyuşturucu Kullanmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement