İyi Partililerden Şehitliğe 'Sevgili Mehmetçik' Ziyareti - Son Dakika
Güncel

İyi Partililerden Şehitliğe 'Sevgili Mehmetçik' Ziyareti

İYİ Partililer Kayseri'de '14 Şubat Sevgililer Günü' nedeniyle 'Sevgili Mehmetçik' programı düzenleyerek, Kartal Şehitliği'nde dua edip, şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı.

14.02.2018 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Partililer Kayseri'de '14 Şubat Sevgililer Günü' nedeniyle 'Sevgili Mehmetçik' programı düzenleyerek, Kartal Şehitliği'nde dua edip, şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı. Afrin'de şehit olan ancak henüz cenazesine ulaşılamayan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı için açılan mezara da kırmızı karanfil bırakıldı.

İYİ Parti Kayseri İl teşkilatı 'Sevgili Mehmetçik' temalı program kapsamında Kartal'da bulunan Garnizon Şehitliği'ni ziyaret etti. Ziyarette şehitler için dua edildi ve aynı zamanda şehit mezarlarına kırmızı karanfil bırakıldı. İYİ Parti İl Başkanı Hüseyin Tekin, Afrin harekatına destek vermek ve bunun yanında şehitleri anmak için bu programı düzenlediklerini belirtti. "Bizim sevgilimiz Mehmetçik'tir" diyen Tekin, "İYİ Parti mensupları olarak bizim için toprağa düşmüş, vatan için toprağa düşmüş, değerli Mehmetçiklerimizi ziyaret etmek istedik. 14 Şubat Sevgililer Günü'nün başka anlamları olabilir ama biz burada bizim sevgilimiz Mehmetçik diyerek onlara bir şükran borcumuzu, onları anma borcumuzu burada ödemek istedik. İYİ Parti olarak bu tür şehitlerimize karşı saygı, şehitlerimize karşı vefa, şehitlerimize karşı ilgi eksikliğimiz hiç bitmeyecek. Dün arkadaşlarımızla 15 askerin şehit olduğu hain terör saldırısının davasını takip ettik. Şehitlerimizin ailelerine, gazilerimize destek verdik. Bugün buradayız, manevi huzurlarındayız. Onlara desteğimizi göstermek istedik. Buradan belirtmek isteriz ki, emperyalistlere biz son ferdimiz ölene kadar dimdik ayaktayız, ayakta olacağız. Bin ölüp bin diriliriz. Yine şehit olacağız ama vatanımızı da kimseye el uzattırmayacağız" dedi.

İYİ Partililer, 'Zeytin Dalı Harekatı'nın 4'üncü gününde şehit olan ve cenazesine ulaşılamayan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı için açılan mezara da kırmızı karanfil bıraktı.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İyi Partililerden Şehitliğe 'Sevgili Mehmetçik' Ziyareti - Son Dakika

  • Dışişleri Bakanlığı, AB Zirvesi'nde alınan kararlara tepki gösterdi
    14:47 Dışişleri Bakanlığı, AB Zirvesi'nde alınan kararlara tepki gösterdi

    Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği (AB) Devlet ve Hükümet Başkanları Özel Zirvesi'nde Türkiye ile ilgili kabul edilen kararlara tepki gösterdi. Aday ülke Türkiye, AB üyeliği konusunda kararlılığını korurken, işbirliğinin seçici bir anlayışla sınırlanmasını reddettiğini belirtti. Türkiye-AB ilişkilerinde ilerleme sağlanmasıyla Kıbrıs sorununun ilintilendirilmesinin kabul görmeyeceği vurgulandı.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Wittenburg Konferansı kapsamında Hollanda'yı ziyaret edecek
    14:47 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Wittenburg Konferansı kapsamında Hollanda'yı ziyaret edecek

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 2008 yılında Türkiye-Hollanda arasında ikili ilişkilerin ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla tesis edilen Wittenburg Konferansı'nın onuncu toplantısı kapsamında yarın Hollanda'yı ziyaret edecek. Ziyaret çerçevesinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ve Başbakan Mark Rutte ile görüşmeler yapılacak. Türkiye-AB ilişkileri, bölgesel gelişmeler ve terörle mücadele gibi konular ele alınacak.

  • Gemlik Belediyesi'nde 23 Nisan etkinlikleri gerçekleştirildi
    14:47 Gemlik Belediyesi'nde 23 Nisan etkinlikleri gerçekleştirildi

    Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makam temsili vekaletini öğrencilere devretti. Lunapark ve Kent Lokantası çalışmaları hakkında bilgi verildi.

  • İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları
    14:45 İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İstanbul'da kutlanacak. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali ve Şehir Tiyatroları Geleneksel 38. Çocuk Şenliği ile çocuklara renkli etkinlikler sunulacak. Dünyanın farklı ülkelerinden çocuklar İstanbul'da bir araya gelecek ve konserler, halk dansları gösterileri, atölye çalışmaları ve oyunlarla eğlenceli bir bayram geçirecekler.


Advertisement