İyimaya, Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika
Politika

İyimaya, Gözyaşlarını Tutamadı

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, Adalet Komisyonu toplantısının açılışında Soma’da meydana gelen maden ocağı kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı dilediği esnada gözyaşlarını tutamadı.

14.05.2014 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, Adalet Komisyonu toplantısının açılışında Soma'da meydana gelen maden ocağı kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı dilediği esnada gözyaşlarını tutamadı.

Basın Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısını görüşmek üzere toplanan Adalet Komisyonu, bu tasarının görüşmelerini ertelerken, yargı paketinin alt komisyona sevk edilmesine karar verildi.

Toplantının açılışında Soma'da hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, gözyaşlarını tutamadı. İyimaya, "Toprağın derinliklerinde ekmek parası için alın teri döküyorlardı. Maden, kazma ve ciğerlerine akan tozlu hava yaşam gerçekleriydi. Galerileri saran karbon bulutları ömür saniyelerini durduran giyotine dönüştü. Bugün milletin vicdanına yakıcı bir ateş düştü. Güneşin dahi ışıtamadığı donuk bir karanlıkta milli bir yastayız. Onlar vatan şehitleridir" dedi.

İyimaya, daha sonra toplantıyı kapattı. Ayrıca, TBMM'de daha önceden basın toplantısı için randevu alan milletvekillerinin tamamı basın toplantılarını iptal etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İyimaya, Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement