İzair'de Yaz Kampanyası - Son Dakika
Güncel

İzair'de Yaz Kampanyası

İzmir, (Dha) İzair Genel Müdürü Cemali Dinçer, 25 Mart'ta Başlayacak 2007 Yaz Tarifesi ile Birlikte Yeni Fiyat Kampanyasını Başlattıklarını Açıkladı. Dinçer, '24 YTL'den Başlayan Fiyatlar ve Yeni Yaz Tarifesi ile Yazı Erken Getirdik' Dedi. İzmir'i Anadolu ve İstanbul'a Bağlamak Hedefiyle Kurulan İzair'in, Kuruluşunun Üzerinden Bir Yıl Bile Geçmeden THY'den Sonra En İzmir'de En Fazla Yolcu Taşı...

23.03.2007 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR, (DHA)

İZair Genel Müdürü Cemali Dinçer, 25 Mart'ta başlayacak 2007 Yaz Tarifesi ile birlikte yeni fiyat kampanyasını başlattıklarını açıkladı. Dinçer, ''24 YTL'den başlayan fiyatlar ve yeni yaz tarifesi ile yazı erken getirdik'' dedi.

İzmir'i Anadolu ve İstanbul'a bağlamak hedefiyle kurulan İZair'in, kuruluşunun üzerinden bir yıl bile geçmeden THY'den sonra en İzmir'de en fazla yolcu taşıyan şirket olmasının gururunu yaşadıklarını söyleyen İZair Genel Müdürü Cemali Dinçer, ''THY, geçtiğimiz Şubat ayında 111 bin 920 yolcu taşırken, İZair 47 bin 339 yolcu ile ikinci sırada yer alıyor. Elde ettiğimiz bu başarıda en büyük pay yolcularımızın. Bu nedenle de yaz tarifesi ile birlikte yolcularımıza teşekkür etmek için, fiyatlarımızı 24 YTL'den başlayacak şekilde yeniden düzenledik. İZair bu en sıcak kampanyası ile fiyatlara yazı erken getirecek'' diye konuştu. Fiyatlara alan vergisi ve yakıt harcının dahil olmadığını belirten Dinçer, İzmir- İstanbul, İzmir- Ankara, Ankara- Antalya ve Ankara- Bodrum arasındaki karşılıklı uçuşlar hariç bütün hatlarda bu yeni kampanyanın geçerli olduğunu söyledi.

ANTALYA- SAMSUN ARASINDA YENİ SEFER

Önceki yıl Türkiye'nin kuzeyi ile güneyini Trabzon- Adana arasındaki karşılıklı uçak seferleriyle birbirine bağladıkların kaydeden Dinçer, ''İlk defa İZair tarafından başlatılan bu seferler büyük ilgi gördü. Hem bundan güç alarak hem de yolcularımızdan gelen talepler üzerine 25 Mart'tan itibaren Samsun ile Antalya arasında haftada 4 kez olmak üzere karşılıklı seferlerimizi başlatıyoruz. İZair olarak yine ilk olan bir hattı açmanın ve ülkemizin kuzeyi ile güneyi arasındaki ikinci hava köprüsünü kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

İZair olarak Samsun ile İzmir arasında, Antalya ile de Ankara ve Adana arasında seferler düzenlediklerini hatırlatan Dinçer, hem Antalyalı hem de Samsunlu yolcuların İZair seferlerine büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Dinçer, ''Samsun ve Antalya'dan sefer sayılarının arttırılması, çapraz uçuşlar yapılması için yolcularımızdan çok talep geliyor. Bunları devamlı değerlendiriyoruz, örneğin Antalya- Adana seferlerimizi haftada 6'dan 8'e çıkardık. Antalya- Samsun seferlerini de bu kentlerdeki yolcularımızın desteğine güvenerek başlatıyoruz. İki kent arasındaki yolculuk otobüs ile neredeyse bir gün sürüyordu şimdi bu süreyi sadece 90 dakikaya indirmiş oluyoruz'' diye konuştu.

Dinçer, Samsun'dan Antalya'ya pazartesi günleri 08.15, cumartesi günleri ise 08.50'de sefer düzenleneceğini belirtirken, Antalya'dan ise pazartesi günleri 10.15'de, cumartesi günleri de 11.00'de uçuşların yapılacağını söyledi. Dinçer, ''Ayrıca çok sayıda yolcumuz 'Antalya'ya, Ankara'dan, Adana'dan, Samsun'dan uçtuğunuz halde 'Neden İzmir'den uçmuyorsunuz' diye soruyor. Biz de çok uçmak istiyoruz, maalesef bugüne kadar bu hatta uçuş izini alamadık. Bu hatlarda rekabet yaşanmadığı için fiyatlarda yükseliyor ve yolcular haklı olarak şikayet ediyor. Uçuş izin talebimiz var, umarız bu izin verilir'' dedi. İZair'in Pegasus ile ortaklaşa gerçekleştirdiği uçuşlarını yaz aylarında arttıracağını kaydeden Dinçer, sözlerini şöyle sürdürdü:

''İzmir- Gaziantep arasındaki karşılıklı seferler haftada 4'den 6'ya, İzmir- Mardin 4'den 6'ya, İzmir- Malatya 4'den 6'ya, Ankara-Bodrum 4'den 6'ya, Adana-Antalya 6'dan 8'e çıkıyor. Daha bir yılımız dolmadan haftalık sefer sayımız 162'ye çıkarken, uçuş yaptığımız hat sayısı da 16'ya çıktı. İZair olarak bundan sonra da yeni hatlarda uçma ve planlı büyüme politikamız devam edecek.''

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzair'de Yaz Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement