İzci Öğrencilerden Şehit ve Gaziler Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İzci Öğrencilerden Şehit ve Gaziler Derneğine Ziyaret

İzci Öğrencilerden Şehit ve Gaziler Derneğine Ziyaret

Afyonkarahisar Kanlıca Bilgi Evi Hedef İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü Hayati Kanat, beraberindeki küçük izciler ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’lıyı ziyaret etti.

01.04.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Kanlıca Bilgi Evi Hedef İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü Hayati Kanat, beraberindeki küçük izciler ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı'lıyı ziyaret etti.

Kanat, Müdür Yardımcısı Abdülkadir Yavuz ve kulüp izci öğrencileri ile birlikte Başkan Kumartaşlı'yı ziyaret ederek, ülkenin refahı ve bölünmez bütünlüğü uğruna canını seve seve feda eden şehitlerin milletin kalbinde büyük bir yer ettiğini kaydet. Şehitlerin ve gazilerin fotoğraflarını teker teker inceleyen izci öğrenciler ise kendi okullarından mezun olan şehit astsubayın babasının elini öptüler.

Öğrencilerin kendilerini ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kumartaşlı ise gelen son şehit haberiyle birlikte Haziran ayından bu yana tuttuğu şehit tablosunu öğrenciler nezaretinde değiştirmesi duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzci Öğrencilerden Şehit ve Gaziler Derneğine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement