İzgören'den Başkan Akın'a Büyük Onur - Son Dakika
Güncel

İzgören'den Başkan Akın'a Büyük Onur

İzgören\'den Başkan Akın\'a Büyük Onur

Dünyada çok sayıda firmaya ve lidere danışmanlık yapan, verdiği 500’ün üzerindeki seminer ve çıkarttığı sayısız kitap ile tanınan Ahmet Şerif İzgören, “Geleceği Yönetmek” adlı son kitabında Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ı örnek gösterdi.

02.02.2018 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyada çok sayıda firmaya ve lidere danışmanlık yapan, verdiği 500'ün üzerindeki seminer ve çıkarttığı sayısız kitap ile tanınan Ahmet Şerif İzgören, "Geleceği Yönetmek" adlı son kitabında Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ı örnek gösterdi.

İş, sanat ve birçok alanda başarılı liderlerin ve uygulamalarının örnek gösterildiği İzgören'in yeni kitabında siyasetçi olarak Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın yanı sıra Almanya Başbakanı Angela Merkel de yer aldı.

Ahmet Şerif İzgören kitabında, belediyeciliğin sadece asfalt, park, bahçe yapmak olmadığını, eğitim konusunda da adımlar atması gerektiğini vurguladığı bölümlerde, "Belediyecilik, yapmak zorunda olduğu görevlerin dışında hizmet verdikleri bölgede eğitime de değer vermesidir" ifadelerine yer verdi ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ı örnek gösterdi.

Akın'ın oyun parkında kendi oyuncağına zarar veren bir çocukla yaşadığı diyaloğa değinen İzgören, "Başkan çocuğa, neden oyuncağa kötü davrandığını soruyor. Çocuğun, 'O oyuncağı babam aldı' cevabı ile karşılaşan Başkan Akın, kök nedeninin eğitim olduğunu düşünerek, 'değişimin içten dışarıya doğru olacağı' prensibi ile personeli ve halka yönelik eğitim hizmetleri almaya başlıyor. Ülkenin önde gelen bilim adamları, eğitimcileri ve yazarlarının ilçede konferanslar vermesini sağlıyor. Böylelikle bugünü değil geleceği yönetmek adına büyük bir adım atıyor" diye yazdı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzgören'den Başkan Akın'a Büyük Onur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement