"İzleme ve Değerlendirme Metodları Çalıştayı" - Son Dakika
Güncel

"İzleme ve Değerlendirme Metodları Çalıştayı"

"İzleme ve Değerlendirme Metodları Çalıştayı"

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı koordinesinde; Dünya Sağlık Örgütü, Küresel Karayolu Yol Güvenliği Ortaklığı, Johns Hopkins Üniversitesi ve ODTÜ işbirliğiyle Trafik Güvenliğinde "İzleme ve Değerlendirme Metodları Çalıştayı" düzenlendi.

02.07.2013 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalıştaya Emniyet Genel Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı, Belediyeler ve Üniversiteler başta olmak üzere Trafik Güvenliği alanında uzmanlar katıldı.

Emniyet kemerleri sayımının ve trafik güvenliğinde izleme ve değerlendirmenin bilimsel yöntemlerin tartışıldığı toplantının açılış konuşmasını Dünya Sağlık Örgütü Proje Koordinatörü Dr. Serap Şener, EGM Trafik Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Fatih Vursavaş ve Johns Hopkins Üniversitesi'nden Dr. Shivam Gupta yaptı.

Toplantının kapanışına ise Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ve Trafik Hizmetleri Başkanı Sayın Mustafa Çankal ile Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanı Sayın Yusuf Avan katılırken, toplantının kapanış konuşmasını Genel Müdür Yardımcısı Sayın Çankal yaptı.

Kapanış konuşmasının ardından çalıştaya katılanlara sertifikaları Genel Müdür Yardımcısı Sayın Çankal ve Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanı Sayın Avan tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İzleme ve Değerlendirme Metodları Çalıştayı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement