İzmek Kursiyerlerin Eserleri Göz Kamaştırdı - Son Dakika
Yerel

İzmek Kursiyerlerin Eserleri Göz Kamaştırdı

İzmek Kursiyerlerin Eserleri Göz Kamaştırdı

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan İZMEK kurslarına giden kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri göz kamaştırdı.

10.03.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan İZMEK kurslarına giden kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri göz kamaştırdı.

İZMEK kursiyerlerinin ara dönem sergisi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde açıldı. Açılışa İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, AK Parti il yöneticisi Zekai İren, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Acar, İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert ile kursiyerler katıldı

Açılışta konuşan Başkan Doğan, İZMEK'in binlerce öğrencisi olan bir halk üniversitesi olduğunu belirterek, "5 yıl içinde İZMEK kurslarından 50 binden fazla kişi yararlandı. Halen 89 branşta, 45 kurs merkezinde 420 kursta bin 526 kursiyer eğitim görüyor. İzmit Belediyesi kadın dostu belediyedir. Kadınlara yönelik örnek çalışmalar yapıyoruz. Onbinlerce kadın İZMEK kursları sayesinde meslek öğreniyor. Kursiyerlerimiz için ücretsiz satış stantları açtık. Kadınlarımız buralarda el emeği göz nuru ürünlerini satarak aile ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Kadınlarımızdan tek bir isteğim var o da kurslarda öğrendiklerinizle yetinmeyin. Burada ürettiklerinizi sandıklarda saklamayın. Bunları üretime dönüştürüp satın. Eğer böyle yaparsanız bu kursların amacı daha iyi ortaya çıkar. Belediye olarak sizlere her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Cephanelikte dünyanın en modern Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'ni yaptık. Yakında açılışını yapacağımız merkez sizlerin emrindedir" dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin sergilendiği sergiler gezildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmek Kursiyerlerin Eserleri Göz Kamaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement