İzmir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Şehir Hastanesi İnşaatında İnceleme Yaptı - Son Dakika
Güncel

İzmir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Şehir Hastanesi İnşaatında İnceleme Yaptı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Bayraklı'da yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

09.11.2018 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Bayraklı'da yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. Dağ, Hastane inşaatı hızla devam ediyor. Bu inşaat çalışması birçok şeyi gösteriyor. Ağustos ayında yapılan ekonomik operasyonun bir şey ifade etmediğini gösteriyor dedi.

Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı AK Parti'li Mehmet Türkmen'in oğlu olan Hasan Türkmen'in cenaze törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, daha sonra Bayraklı'da yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatını inceledi. İlk olarak hastanenin maketi üzerinden bilgi alan Hamza Dağ, ardından inşaat sahasının seyir bölümünde incelemelerde bulundu.Basın mensuplarına açıklama yapan Hamza Dağ, İnşaat alanında hızla çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar birçok şeyi gösteriyor. Ağustos ayında yapılan ekonomik operasyonun bir şey ifade etmediğini gösteriyor. İnşaat başta olmak üzere bir çok alanda ciddi çalışma yapılıyor. 2016 yılında inşaatı başlayan hastane, Mayıs 2020 yılında bitirilmiş olacak, 2 bin 60 yataklı hastane, Bayraklı başta olmak üzere İzmirlilere hizmet sunacak. 2016 kardeşimiz da burada harıl harıl çalışıyor. Mühendisinden işçisine kadar. Burada 5 tane hastane var. Devasa ciddi bir hastane. Şu anda da yüzde 30'u tamamlanmış durumda. Bizler de aylık olarak bunların takibini yapıyoruz. Bugün de burada brifingini almış olduk dedi.

6 BİN KİŞİYE İSTİHTAM SAĞLAYACAK

Yapımı devam eden Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde 5 hastane olacak. Sağlık kampüsünde 414 poliklinik, 51 ameliyathane, 378 yoğun bakım ünitesi olacak. 618 bin 896 metrekarelik alanda yapımı devam eden kampüsteki hastaneler tamamlandığında 6 bin kişiye istihdam sağlayacak.

İzmir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Şehir Hastanesi İnşaatında İnceleme Yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Şehir Hastanesi İnşaatında İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement