İzmir Akıl Almaz Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

İzmir Akıl Almaz Kazada Öldü

Akıl almaz kazada öldüİzmir'in Tire ilçesinde, tel örgü ile çevrili tarlaya girmek amacıyla demir kapıyı açmak isteyen 63 yaşındaki Mustafa Arıcılar, el frenini çekmeden indiği için eğimli arazide hareket eden traktörü ile bir ağacın arasında sıkışıp yaşamını yitirdi.

20.05.2019 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akıl almaz kazada öldü

İzmir'in Tire ilçesinde, tel örgü ile çevrili tarlaya girmek amacıyla demir kapıyı açmak isteyen 63 yaşındaki Mustafa Arıcılar, el frenini çekmeden indiği için eğimli arazide hareket eden traktörü ile bir ağacın arasında sıkışıp yaşamını yitirdi.

Kaza, bugün saat 12.00 sıralarında, Tire- Belevi yolu üzerindeki Yuvalı Mevkii'nde meydana geldi. Çiftçi Mustafa Arıcılar, ot biçmek için tarlaya girmek istedi. Ancak etrafı tel örgü ile çevrili tarlanın demir kapısı kapalı olduğundan, açmak için traktörden indi. Arıcılar kapıyı açmaya çalışırken, el frenini çekmediği belirtilen traktör, eğimli arazide hareket etti. Arıcılar arkasından ilerleyen traktör ile bir ağacın arasında sıkıştı. Kazayı görenler, sağlık ekibi ve jandarmadan yardım istedi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Arıcılar'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan inceleme sonrası Arıcılar'ın cesedi, morga kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İzmir Akıl Almaz Kazada Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Akıl Almaz Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement