Böylesi İlk Kez Görüldü: Geçinemeyen Çift Ambulansta Boşandı - Son Dakika
Güncel

Böylesi İlk Kez Görüldü: Geçinemeyen Çift Ambulansta Boşandı

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı boşanma davası açan Saliha - İrfan Kaplan çiftinin boşanması, obezite hastası Saliha Kaplan'ın duruşma salonuna gidememesi üzerine, ambulansta gerçekleşti.

29.05.2017 10:30  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de ilk kez bir çift, ambulans içinde boşadı. İrfan Kaplan ve bakıma muhtaç olan eşi Saliha Kaplan'ın bu ilginç boşanma davası İzmir Bayraklı Adliye Sarayı önünde gerçekleşti.

DURUŞMA SALONUNA ÇIKAMADI

Bornova'da oturan İrfan Kaplan (57), 27 yıllık eşi 56 yaşındaki Saliha Kaplan'dan "Şiddetli geçimsizlik" gerekçesiyle anlaşmalı boşanmak için 8. Aile Mahkemesi'nde dava açtı. Hipertansiyon ile obeziteye bağlı olarak çeşitli hastalıkları olan ve yürüme problemi yaşayan 56 yaşındaki Saliha Kaplan, İzmir 8. Aile Ceza Mahkemesi'ndeki boşanma davasının son duruşması için Bornova Atatürk Mahallesi'ndeki evinden özel ambulansla alınarak, Bayraklı'daki İzmir Adalet Sarayı'na getirildi. Üçüncü katta duruşma salonuna çıkartılamadığından ambulans içerisinde sedye üzerinde bekletilen Kaplan'ın avukatı durumu bildirmesi üzerine 8. Aile Mahkemesi Hakimi Ayşın Kulalı, resen celse açılmasına karar verdi.

Böylesi İlk Kez Görüldü: Geçinemeyen Çift Ambulansta Boşandı

AMBULANSTA BOŞANDILAR

Keşif arabası ile Adliye C Blok girişindeki otoparka yanında katip ve mübaşir ile gelen Hakim Kulalı, davacı koca İrfan Kaplan ile Saliha Kaplan'ın hazır olduğunu görünce, açık alanda duruşmaya başladı. Hakim Kulalı, bakıma muhtaç olan Saliha Kaplan'ın boşanma ile ilgili sözlerini sedye üzerinde aldı. 27 yıllık evli olan ve çocukları bulunmayan çiftin anlaşarak boşanmak istediklerini söylemeleri üzerine, Hakim Ayşin Kulalı çiftin boşanmasına karar vererek, duruşmayı bitirdi. Kararın ardından Saliha Kaplan, ambulansla evine götürüldü. Adliye önünde yapılan boşanma davasını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Böylesi İlk Kez Görüldü: Geçinemeyen Çift Ambulansta Boşandı

Böylesi İlk Kez Görüldü: Geçinemeyen Çift Ambulansta Boşandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Böylesi İlk Kez Görüldü: Geçinemeyen Çift Ambulansta Boşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement