İzmir Basınında Bugün - Son Dakika
Yerel

İzmir Basınında Bugün

İzmir'de Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Yeni Asır: 'Körminatör' 8 Hastayı Toplam 45 Dakika İçinde Kör Etmeyi Başarmış

18.01.2011 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

YENİ ASIR: 'Körminatör'

8 hastayı toplam 45 dakika içinde kör etmeyi başarmış. Normalde 20-30 dakika sürmesi gereken katarakt ameliyatını hasta başına 5.5 dakika gibi rekor bir sürede tamamlayan doktora tepkiler büyüyor.

EGE TELGRAF: 'Tente kepenk kapattıracak'

Kordonboyu'ndaki restoran, kafe ve bar sahipleri, Büyükşehir'e isyan bayrağı açtı.

HABER EKSPRES: 'Türkiye'nin gururu Milli Kütüphane'ye AKP engeli

Kütüphane hükümetin yanlı politikaları yüzünden kitap bulmakta zorlanıyor. Kütüphaneye tek kuruş vermeyen hükümet, kitap girişini de engelliyor.

YENİGÜN: 'Termalı götürecekler'

Çeşme'nin dünyaca ünlü termal sahası ılıca mevkisinde yapılması planlanan alış veriş merkezi için tepki yağıyor. Su kaynaklarının çıkış noktasındaki arazide 4 katlı olarak ince edilecek AVM'nin ihalesi bugün yapılacak.

GAZETEM EGE: 'Son karar Bayır'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel ile CHP İzmir'in önemli isimlerinden Erdal Aksünger'in il başkanlığı konusunda uzlaşmasının ardından, CHP İzmir İl Başkanlığı'na CHP örgütünün yakından tanıdığı isim olan Tacettin Bayır atandı.

EGE'DE BUGÜN: 'Şenol'a gönül, Şenol'a sevinci'

Gaziemir Belediyesi'nin başlattığı 'Evde Bakım Hizmeti' bir insanlık ayıbını durdurdu. Başkan Halil İbrahim Şenol, eşi ile birlikte bakıma muhtaç 76 yaşındaki Acar ailesine sahip çıktı.

HÜRRİYET İZMİR: 'Uzaya bir İzmir izi'

ABD'li astronot Steven Lindsey, dört yıl önce İzmir'e geldi, Ege Serbest Bölge'deki Uzay Kampı Türkiye'yi ziyaret etti. 24 Şubat'ta Discovery'in kaptanı olarak Uluslararası Uzay İstasyonu'nu gidecek Lindsey, Uzay Kampı Türkiye'nin flamasını uzaya götürecek.

MİLLİYET EGE: 'Torba'dan metro çıktı'

Torba Yasa Tasarısı'nı hazırlayan Recai Berber açıkladı: Bu düzenlemeyle İzmir'in devam eden metro projeleri belediyeden hükümete geçecek.

HT EGELİ: 'Sefil milyoner'

3.3 milyon kazandı ama borçtan 'cep' telefonu kapalı. Loto'yu tek başına bilen Sarıgöllü çiftçi Mestan Kocatürk'ün, 3 ay önce üzüm sattığı kişiler tarafından dolandırıldığı ve beş parasız kaldığı ortaya çıktı.

POSTA EGE: 'Beyaz etçiler Ortadoğu'da kanatlandı'

Ege Su Ürünleri ve Hayvan Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Keskin Keskinoğlu, Ortadoğu'ya yaptıkları piliç eti ihracatını yüzde 40, yumurta ihracatını yüzde 120 artırdıklarını söyledi.

CUMHURİYET EGE: 'Zeytine yönetmelik saldırısı'

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi'nden Murat Narin,'Maden Yasası'yla yapamadıklarını şimdi Zeytin Yasası Yönetmeliği'ni değiştirerek yapmak istiyorlar. Ancak girişimlerinin sonucunda Yüce Divan'da yargılanabilirler. Çünkü hiçbir yönetmelik, yasanın üzerinde yer alamaz'dedi.

(HH-BŞK) - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir Basınında Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement