İzmir Basketbolunda Güçbirliği - Son Dakika
Güncel

İzmir Basketbolunda Güçbirliği

İzmir Basketbolunda Güçbirliği

İzmir'i basketbol liglerinde temsil eden kulüp temsilcileri İzmir'de bir araya geldi

09.07.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun İzmirli Yönetim kurulu üyesi Yusuf Güven, Merkez Hakem Komitesi'nin İzmirli üyesi Volkan İmre, Basketbol Adamları Derneği Başkanı ve Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, İzmir Basketbol İl Temsilcisi ve Basketbol Adamları Derneği 2. Başkanı Halil Öztürk ile Pınar Karşıyaka, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Gediz Üniversitesi, Gelişim Koleji, İzmir Üniversitesi, Altay, Buca Belediyespor, Urla Edaspor, bayanlar 2. ligi için yeni kurulan Beckerspor başkan, yönetici, genel menajerlerinin katıldığı Best Western Hotel Konak'daki toplantıda kulüpler sorunlarını TBF Yönetim Kurulu ve MHK üyesine aktardı.

Bu tip toplantıların Basketbol Adamları Derneği önderliğinde devam edeceğini ve İzmir'de basketbol adına birlik ve beraberliğin sağlanacağını ifade eden başkan Avni Erboy, "Seçim öncesi başlayan bu beraberliği sürdürmek amacındayız. İzmir'in basketbolda sorunlarını masaya yatırdık ve acil çözümler alınması için uğraş veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. TBF'nin yönetim ve MHK kurullarındaki İzmirli üyeleriyle de omuz omuza vererek İzmir basketbolunun menfaatleri için çalışacağız. Sorunlarımız ortak. İzmir'deki basketbol lobisinin tek amacı İzmir ve Türk Basketbolunu bir adım daha öteye götürmek ve sorunlara ortaklaşa çözüm bulmak olacak. TBF ile de ilişkilerimiz her zaman iyi olacak, hakkımızı da sonuna kadar arayacağız" dedi.

B.A.D (BasketboL Adamları Derneği) bayram sonrası İzmir Büyükşehir Belediyespor evsahipliğinde 3. toplantıyı yapacaklarını da açkıkladı. Bu toplantıya TBF Başkanı Harun Erdenay da davet edilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir Basketbolunda Güçbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement