İzmir binali yıldırım, izmir'de ilkokulun açılışını yaptı - Son Dakika
Güncel

İzmir binali yıldırım, izmir'de ilkokulun açılışını yaptı

Binali Yıldırım, İzmir'de ilkokulun açılışını yaptı (2)ÇOCUKLARININ YAPTIRDIĞI OKULA ZİYARETAK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kaptan Altay Altuğ İlkokulu'nun açılışını yaptıktan sonra çocuklarının yaptırdığı Bahar Yıldırım İlkokulu'nu ziyaret etti.

09.09.2019 18:48  Güncelleme: 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Binali Yıldırım, İzmir'de ilkokulun açılışını yaptı (2)

ÇOCUKLARININ YAPTIRDIĞI OKULA ZİYARET

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kaptan Altay Altuğ İlkokulu'nun açılışını yaptıktan sonra çocuklarının yaptırdığı Bahar Yıldırım İlkokulu'nu ziyaret etti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Binali Yıldırım, yaptığı konuşmada "İki güzel günü yaşıyoruz. Birincisi İzmir'in kurtuluşunun 97'nci yılı. İzmir'in kurtuluşu demek Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının kazanılması demek. Büyük taarruzdan sonra İzmir'e Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şanlı ordumuz geldi. Bütün işgal kuvvetlerini şehirden çıkardı. Bu vesileyle bu vatan için topraklar için ülkemizin birliği kardeşliği için hayatını seve seve veren bütün şehitlerimize Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Allah'tan rahmet diliyorum. Başka bir güzellik 2019- 2020 eğitim öğretin yılı başladı. İlk ders zili çaldı. Sabah Karşıyaka'da açılışta milletvekillerimizle valimizle il protokolüyle sevgili İzmirli hemşerilerimizle bir arada olduk, ilk ders zilini çaldık. Yeni eğitim öğretim yılı başladı hayırlı uğurlu olsun. Şimdi de daha önce açılışını birlikte yaptığımız ailemiz tarafından rahmetli annem adına yaptırılan Bahar Yıldırım İlkokulu ve kayınvalidem Allah hayırlı ömürler versin Havva Yıldırım Anaokulu'nun ziyaretini yapıyoruz. Eğitim öğretimin ilk günü. Burada da kütüphane ile iki özel eğitim sınıfının açılışın yapacağız. Aynı zamanda kütüphanemizin ismini de alçak terör örgütü tarafından şehit edilen Eren Bülbül adını verdik" dedi.

Okulun Karabağlar ilçesinin yüz akı olduğunu da ifade eden Binali Yıldırım, "Güzel bir okul, güzel imkanları var. Alt yapısı çok gelişmiş öğrencilerin aradığı görmek istediği her türlü imkan mevcut. Burada okuyan yavrularımız hayata çok daha güzel hazırlanacak ve ülkemize milletimize faydalı ilimleri bilgileri öğretmenleri vasıtasıyla öğrenecekler. Evlatlarımız bizim geleceğimiz gençlerimiz bizim geleceğimiz. Derler ki 'Eğer gelecek bir yılı düşünüyorsan tohum ek. Gelecek 10 yılı düşünüyorsan fidan dik. Gelecek 100 yılını düşünüyorsan insan yetiştir, öğrenci yetiştir'. İşte bu okullar gelecek 100 yılı inşa edecek yavrularımızın yetişeceği ilim irfan yuvasıdır. Bunlarının sayısını arttırmak hepimizin görevidir. Daha çok gayret edeceğiz. Güzel hizmetleri güzel İzmirimize kazandıracağız" dedi. Konuşmasından sonra Binali Yıldırım, yeni düzenlenen özel eğitim sınıfı ile kütüphanenin açılışını yaptı. Kütüphanedeki kitapları inceledi. Binali Yıldırım daha sonra eşinin kaselere koyduğu aşurelerin üzerine fındık serpip, çocuklara ikram etti.

TORBALI'DA ANAOKULU AÇTI

Binali Yıldırım daha sonra Torbalı ilçesine gitti ve burada da eşi Semiha Yıldırım'ın '81 il, 81 anaokulu' projesiyle yaptırılan Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu'nu açtı. Törene katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir valisi Erol Ayyıldız da katıldı. Vatandaşların "Her yıl Binali her yer Yıldırım" sloganlarıyla karşıladığı Binali Yıldırım, konuşmasında şöyle dedi:

"Bu anaokulu projesi kendisi de bir öğretmen olan eşim Semiha Yıldırım'a aittir. Kızılay ile birlikte 81 ile 81 anaokulu yaptırma projesidir. Bütün şehirlerimizde devam ediyor. Bugüne kadar 19 tanesi bitti. Öğretime başladı. 15 tanesi daha tamamlandı açılış bekliyor. Böylece 81 ilde 81 okulu yapacağız. Bu okulun yapımının tamamını maliyetini Yıldırım ailesi karşıladı. Burada yavrularımız çok güzel eğitim görecek, öğrenecek, hayata hazırlanacak" dedi.

Bu sırada Binali Yıldırım'ın yanına gelen 6 yaşındaki Nil Deniz Karaoğlan, şiirini okudu, asker selamıyla alandakileri selamladı.

TORBALI BELEDİYESİ'NE İŞÇİ ELEŞTİRİSİ

Binali Yıldırım, Torbalı Belediyesi'nden işçi çıkarılmasına değinerek, "Bildiğiniz gibi 31 Mart'ta seçim oldu Torbalı'da da 5 yıl boyunca çok güzel hizmetler yapan belediye başkanımız Adnan Yaşar Görmez maalesef gayret etmesine rağmen seçilemedi. Canı sağ olsun. Yeni bir yönetim geldi. İsteğimiz, yeni gelen başkanın kaldığı yerden ilçeyi daha ileri taşıması, daha güzel hizmetlerle burada 200 bin hemşehrimizin derdiyle dertlenmesiydi. Ancak ilk icraatı 420 çalışanın işine son vermek oldu. Amaçları evlerine ekmek götürmek, çocuklarının rızkını kazanmak olan bu kardeşlerimizin ekmeğiyle oynamak hiç yakışmadı. Merak etmeyin sahipsiz değilsiniz. Yalnız değilsiniz. Sizinle beraberiz. Vekillerimiz ve biz her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Seçimlerde söylenen o sözler uçtu gitti, namus sözü verilmişti, bir kişinin bile işinden olmayacağı garantisi CHP Genel Başkanı ve belediye başkanları tarafından söylenmişti ama seçim bitti her şey yalan oldu. Bunları bir kenara not edin, gün olur harman olur. İnşallah bir gün yine Torbalı kendisine yakışanı yapar hizmet edenleri yine baş tacı yapar" dedi.

Binali yıldırım açılıştan sonra okulda eğitim gören anaokulu öğrencilerini ziyaret etti, onlarla tek tek ilgilendi ve onlara hediyeler dağıttı. Bu sırada öğrencilerden Yaser Berat Ayvaz, Yıldırım'a otobüs kullanıp kullanmadığını sordu. Binali yıldırım'da kullandığını anlattı. Binali yıldırım, törenden sonra ilçeden ayrıldı.

İzmir binali yıldırım, izmir\'de ilkokulun açılışını yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir binali yıldırım, izmir'de ilkokulun açılışını yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
    03:05 Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin anı güvenlik kameralarına yansıdı. Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı.

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    02:59 Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Belediye Başkanı Davut Kılıç, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı
    02:26 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı

    İstanbul'da yüzlerce taksici, gasp edilip öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na cenazeyi getirdi ve güvenlik önlemleri altında basın açıklaması yaptı.

  • Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem
    02:15 Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi. Tokat'ın Sulusaray ilçesi Yozgat il sınırına yakın bin noktada saat 01.06'da deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi.

  • İçişleri Bakanı: Tokat'ta meydana gelen depremde olumsuz bir durum yok
    02:08 İçişleri Bakanı: Tokat'ta meydana gelen depremde olumsuz bir durum yok

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat'ta meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından olumsuz bir durum olmadığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, AFAD ve ilgili kurumların saha taramalarına devam ettiğini belirtti ve depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi
    02:05 İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi

    İstanbul'da taksisine aldığı yabancı uyruklu iki şahıs tarafından öldürülüp Sarıyer'de yol kenarına atılan Yaşar Yanıkyürek için yüzlerce meslektaşı bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na hareket ederek cenazeye eşlik etti.

  • Bozüyük'te devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybetti
    02:03 Bozüyük'te devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybetti

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Erhan Ç. yönetimindeki tır yol kenarına devrildi. Olay yerine sevk edilen polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücünün hayatını kaybettiğini tespit etti.

  • Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem
    01:57 Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi. Tokat'ın Sulusaray ilçesi Yozgat il sınırına yakın bin noktada saat 01.06'da deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi.


Advertisement