İzmir Birlikte Yaşadığı Kadın ve Oğlunu Öldürüp İntihara Kalkıştı: 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika
Güncel

İzmir Birlikte Yaşadığı Kadın ve Oğlunu Öldürüp İntihara Kalkıştı: 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

İzmir Birlikte yaşadığı kadın ve oğlunu öldürüp intihara kalkıştı: 2 ölü, 1 ağır yaralıİZMİR'in Ödemiş ilçesinde, cinnet getiren Okan Karakaş (28) birlikte yaşadığı Gizem Tabak(24) ile 2 yaşındaki Kaan Kundakçı'yı av tüfeğiyle vurdu.

19.05.2019 04:25  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Birlikte yaşadığı kadın ve oğlunu öldürüp intihara kalkıştı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

İZMİR'in Ödemiş ilçesinde, cinnet getiren Okan Karakaş (28) birlikte yaşadığı Gizem Tabak(24) ile 2 yaşındaki Kaan Kundakçı'yı av tüfeğiyle vurdu. Gizem Tabak ile oğlu Kaan Kundakçı olay yerinde hayatını kaybederken, olay sonrası Okan Karakaş aynı tüfekle kendini göğsünden vurarak intihar girişiminde bulundu.

Olay, dün saat 23.00 sırlarında Ödemiş ilçesine bağlı Seyrekli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çiftlik çalışan Okan Karakaş henüz belirlenemeyen bir nedenle Gizem Tabak ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyünce, cinnet getiren Okan Karakaş evde bulunan av tüfeğini alarak Gizem Tabak ve Kaan Kundakçı'yı başından vurdu. Okan Karakaş, aynı tüfekle kendisini göğsünden vurarak intihar girişiminde bulundu Silah seslerini duyan yakınları, Okan Karakaş'ın yaşadığı çiftliğe gitti. Eve giren yakınları, kanlar içerisinde yatan 3 kişi görünce durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Gizem Tabak ve Kaan Kundakçı'nın öldüğünü belirledi. Olayda ağır yaralanan Okan Karakaş ise sağlık ekipleri tarafından Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Karakaş'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, Tabak ve Kundakçı'nın cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Okan Karakaş'ın Gizem Tabak ile birlikte yaşadığı Kaan Kundakçı'nın ise çocukları olduğu öğrenildi. Aralarında herhangi bir resmi nikah bulunmazken, Kaan Kundakçı'nın başka bir kişinin çocuğu olarak göründüğü belirtildi. Okan Karakaş'ın yakınlarının ifadesine başvuran jandarma, Gizem Tabak ile Okan Karakaş'ın sürekli tartıştığını ve kavga ettiklerini söylediği iddia edildi.

İzmir Birlikte Yaşadığı Kadın ve Oğlunu Öldürüp İntihara Kalkıştı: 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Birlikte Yaşadığı Kadın ve Oğlunu Öldürüp İntihara Kalkıştı: 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • filozof: ülke 17 yılda mahfoldu eskiden bu olayların binde biri dahi yaşanmadı insanlar aç parasız geçinemiyor devletse trilyonları suriyeliye ve çamlıcaya harcıyor tek fabrika dahi yapmıyor sonrada niye kaybettik diye yırtınıyor bu kafayla hep kaybedersiniz çok 0 0 Yanıtla

Advertisement