İzmir BŞB'de hentbolda imzalar sürüyor - Son Dakika
Spor

İzmir BŞB'de hentbolda imzalar sürüyor

İzmir BŞB\'de hentbolda imzalar sürüyor

KADINLAR Hentbol Süper Ligi'nde yeni sezona altyapısında yetişen isimlerin ağırlıkta olduğu kadroyla girmeye hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyespor, Ece Sözmen, Sibel Kırcıoğlu, Zeynep Onur, Gizem Koca, Gizem Buse Dallı ve Emine Polat'tan sonra 22 yaşındaki İlayda Baktır ve 19 yaşındaki...

07.07.2020 11:11  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KADINLAR Hentbol Süper Ligi'nde yeni sezona altyapısında yetişen isimlerin ağırlıkta olduğu kadroyla girmeye hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyespor, Ece Sözmen, Sibel Kırcıoğlu, Zeynep Onur, Gizem Koca, Gizem Buse Dallı ve Emine Polat'tan sonra 22 yaşındaki İlayda Baktır ve 19 yaşındaki Dilek Yılmaz ile de sözleşme yeniledi. Genel Sekreter Mustafa Ağme ile Sportif Direktör Saffet Türksoyuer'in de katıldığı imza töreninde iki sporcu da kulüpte kaldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Kulübün en büyük gücünün alt yapı olduğu dile getiren Antrenör Senar Dayat ise, "Kadromuzu altyapımızdan gelen oyuncularla güçlendiriyoruz. Her yıl kazanılan deneyimlerle oyuncularımızın gelişimi ve tecrübesi artıyor" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyespor, dış transferde ise daha önce Kastamonu Belediyespor'dan Yasemin Güler'i renklerine bağlamıştı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İzmir BŞB'de hentbolda imzalar sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement