İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun İsmi AK Parti ile Anıldı - Son Dakika
Güncel

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun İsmi AK Parti ile Anıldı

Yerel seçimlerde tekrar aday olmayacağını açıklayan CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, AK Parti'ye geçmesi durumunda İzmir'de tüm hesapların altüst olacağı iddia edildi.

26.10.2018 08:08  Güncelleme: 08:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday olmayacağını açıklayan CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, AK Parti'ye geçmesi durumunda İzmir'de tüm hesapların altüst olacağı ileri sürdü.

MUHARREM İNCE'NİN İSTANBUL ADAYLIĞI

Mahmut Övür, "Ankara senaryoları" başlığıyla yayımlanan yazısında Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin olarak kulislerde konuşulanları aktardı. CHP'nin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin "Ön seçim olursa İstanbul için hazırım" ifadesini hatırlatan Övür, "Denilenlere göre, İnce, İstanbul'da 250 bin CHP üyesinin katılacağı ön seçime sokulacak ama kazandırılmayacak" iddiasını ileri sürdü.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun İsmi AK Parti ile Anıldı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu

''İZMİR'DE BÜTÜN HESAPLAR ALTÜST OLUR''

Övür, yazısına şöyle devam etti:

''Ankara'daki senaryolardan biri de İzmir'le ilgili… İzmir'de CHP'nin mevcut belediye başkanı Aziz Kocaoğlu aday olmayacağını açıkladı. Sonra da bununla yetinmeyip CHP yönetimine çok haklı eleştiriler yönelterek ciddi bir kamuoyu oluşturdu. Bu durumda Kılıçdaroğlu'nun, Kocaoğlu'nu aday yapmayacağı ama onun destek vermediği bir CHP'linin de İzmir'de bile zorlanacağı söyleniyor. Buradan yola çıkanlar şu ilginç senaryoyu ortaya atıyor: Kocaoğlu, AK Parti'ye geçerse İzmir'de bütün hesaplar altüst olur.''

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP\'li Aziz Kocaoğlu\'nun İsmi AK Parti ile Anıldı

Son Dakika Güncel İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun İsmi AK Parti ile Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement