İzmir Büyükşehir Belediyespor'lu Okçular 12'den Vurdu - Son Dakika
Güncel

İzmir Büyükşehir Belediyespor'lu Okçular 12'den Vurdu

İzmir Büyükşehir Belediyespor\'lu Okçular 12\'den Vurdu

ANTALYA'da düzenlenen 8'inci Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Türkiye Kupası'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sonuçlar alması sevinç yarattı.

05.04.2017 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'da düzenlenen 8'inci Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Türkiye Kupası'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sonuçlar alması sevinç yarattı.

6 ülkeden 64 kulüp ve 466 sporcunun katılımı ile 30 Mart-2 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen yarışmalarda İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan Yağız Yılmaz, Ethem Gülaçar ve Bilal Güneri'den oluşan erkek takımı birinci olurken bireysel yarışmada Aybüke Aktuna ikinci sırayı aldı, Yasemin Ecem Anagöz ve Ethem Gülaçar'dan oluşan mix takımı ise üçüncü sırayı elde etti.

Yarışmanın milli takımlar kategorisinde ise İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan Aybüke Aktuna'nın yer aldığı mix takımı ile yine İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan Aybüke Aktuna ve Yasemin Ecem Anagöz'den oluşan bayan mix takımı şampiyon oldu.

Çok başarılı bir organizasyonu geride bıraktıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediyespor Okçuluk Başantrenörü Cumhur Yavaş, "Bu yıl 8'inci kez düzenlenen Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Türkiye Kupası Yarışması'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor olarak yine zirveyi kaptırmadık. Sistemli ve çok çalışmanın karşılığını almak gurur verici. Bizlere destek veren kulübümüze ve yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Büyükşehir Belediyespor'lu Okçular 12'den Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement