İzmir - CHP'lilerden Şehitlik Ziyareti - Son Dakika
Güncel

İzmir - CHP'lilerden Şehitlik Ziyareti

İzmir - CHP\'lilerden Şehitlik Ziyareti

CHP'lilerden şehitlik ziyaretiCUMHURİYET Halk Partisi İzmir İl örgütü, bayramın son gününde Kadifekale Şehitliği'ni ziyaret etti.

07.07.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'lilerden şehitlik ziyareti

CUMHURİYET Halk Partisi İzmir İl örgütü, bayramın son gününde Kadifekale Şehitliği'ni ziyaret etti. Partililer dua edip kabirlere karanfil bıraktı. CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel, "Her gün dünya güzeli evlatlarımızı şehit veriyoruz. 'Bu son olsun' dediğimiz yerde hemen ertesi gün bir başka acıyla yüzleşmek zorunda kalıyoruz" dedi.

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından Kadifekale Hava Şehitliği'ne düzenlenen ziyarete, İl Başkanı Alaattin Yüksel, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle neredeyse her gün şehit acısı yaşadıklarını söyleyen Başkan Yüksel, bu nedenle Ramazan Bayramı'nı şehit ve gazi ailelerine adadıklarını dile getirdi. İl Başkanı Yüksel, "Bu bayramı, başta şehit aileleri, gazilerimiz ve masum yere hemen her gün patlamalarda yaşamını yitirenlerin aileleriyle demokrasi mücadelesinde barış isterken yaşamlarını yitirenlerin ailelerini ziyaret ederek, onların acılarını paylaşarak geçirmek istedik. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe yöneticilerimiz ve partililerimiz bu ziyaretleri gerçekleştirdi. Özellikle bugünü seçtik, çünkü arife günüyle bayramın birinci günü şehit yakınları burada çok yoğun oluyor. Bayram her zaman her ortamda kutlanmaz, burada duygusal anlar yaşanıyor o nedenle aileleri rahatsız etmek istemedik. Bugün ise şehitlik daha sakin ve biz de şehitlerimizi yalnız bırakmak istemedik. Bugünlerde ülkenin birliği beraberliği için çok sayıda çocuğumuz her gün dünya güzeli evladımız yine şehit oluyor. Her gün bu acıları yaşar duruma geldik 'Bu son olsun' dediğimiz yerde hemen ertesi gün bir başka acıyla yüzleşmek zorunda kalıyoruz" dedi.

Daha sonra, şehitlikteki kabirler ziyaret edildi, dualar edildi, karanfil bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir - CHP'lilerden Şehitlik Ziyareti - Son Dakika


Advertisement