İzmir'de, 4 Otomobilin Karıştığı Kazada Yaralanan Olmadı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de, 4 Otomobilin Karıştığı Kazada Yaralanan Olmadı

İzmir'de, 4 otomobilin karıştığı kazada yaralanan olmadıİzmir'in Konak ilçesinde, tansiyonu yükseldiği öne sürülen sürücünün kullandığı bir otomobil, önündeki 3 otomobile çarparak durabildi.

18.04.2018 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, 4 otomobilin karıştığı kazada yaralanan olmadı

İzmir'in Konak ilçesinde, tansiyonu yükseldiği öne sürülen sürücünün kullandığı bir otomobil, önündeki 3 otomobile çarparak durabildi. Kazanın meydana geldiği Mithatpaşa Caddesi bir süre araç trafiğine kapanırken, olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, bugün saat 13.00 sıralarında, Mithatpaşa Caddesi Tarihi Asansör yakınlarında meydana geldi. Göztepe'den Konak yönüne giden 35 EVE 37 plakalı otomobil, İddiaya göre sürücüsünün tansiyonunun yükselmesi ve fenalaşması nedeniyle, önünde seyreden 45 TA 553 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmadan sonra yoluna devam eden otomobil, İkbal Güzelemres yönetimindeki 35 JN 168 plakalı otomobil ile anayola çıkmakta olan Hüseyin Ünal yönetimindeki 35 T 7776 plakalı taksiye çarparak durabildi.Olayı gören çevredeki esnaf durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri gönderildi, ancak ölen ya da yaralananın olmadı. Kaza sonrasında Mithatpaşa Caddesi taşıt trafiğine kapandı. Yaklaşık 45 dakikalık çalışmayla otomobillerin çekicilerle kaldırılmasının ardından, caddede trafik normale döndü.İsmi öğrenilemeyen 35 EVE 37 plakalı otomobilin sürücüsü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İzmir\'de, 4 Otomobilin Karıştığı Kazada Yaralanan Olmadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de, 4 Otomobilin Karıştığı Kazada Yaralanan Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement