İzmir'de 5 Yaşındaki Çocuğun Kaybolması - Son Dakika
Güncel

İzmir'de 5 Yaşındaki Çocuğun Kaybolması

Dikili ilçesinde kaybolduğu bildirilen 5 yaşındaki Mehmet Tekeoğlu'nu arama çalışmalarına bugün devam edildi ancak herhangi bir ize rastlanmadı.

13.06.2017 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dikili ilçesinde kaybolduğu bildirilen 5 yaşındaki Mehmet Tekeoğlu'nu arama çalışmalarına bugün devam edildi ancak herhangi bir ize rastlanmadı.

İzmir İl Afet Acil Durum (AFAD), Jandarma, İzmir İtfaiyesi, polis helikopteri ve dalgıçlar ile Arama Kurtarma Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekipleri, iki gün önce kaybolan çocuğu bulmak için Bahçeli köyü sahili, Çayıağzı gölü ile sazlık alanlarda çalışmalarını sürdürdü.

Havadan dron, helikopter ile kokuya duyarlı köpeklerin yardımıyla yapılan arama çalışmalarının yanı sıra dalgıç ekibi de sazlık alandaki suda arama yaptı.

"Çalışmalar devam edecek"

Dikili Kaymakam Vekili Fatih Damatlar, küçük Mehmet'i bulmak için pazar gününden bu yana ekiplerin bölgede kapsamlı çalışma yaptığını söyledi.

"48 saattir ekipler kaybolan çocuğu bulmak için her türlü arama ve tarama çalışmaları icra etti. Bir bulguya rastlamadı." diyen Damatlar, şöyle konuştu:

"48 saattir kaybolan Mehmet Tekeoğlu'nu bulmak için her türlü arama ve tarama çalışmaları icra edildi. Uzman ekipler drone ve helikopter ile havadan arama yaptı. Jandarma ve diğer ekipler ise karadan ve denizden arama yaptı. Ekipler bir bulguya rastlamadı. Adli makamlara baba ifade verecek, bu ifade doğrultusunda çalışmalar devam edecek."

İzmir İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel de çocuğun kaybolmasına ilişkin ihbarın kendilerine pazar günü akşam saat 20.00'de ulaştığını, hemen su altı arama ekiplerinin bölgeye sevk ettiklerini, pazartesi sabah saat 04.00'e kadar yapılan arama çalışmalarından kaybolan çocuğa ilişkin bir bulguya rastlamadıklarını anlattı.

İzmir İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Osman Metin Saroğlu ise arama çalışmalarında bir sonuç çıkmadığını, ekiplerinin yetkili mercilerin vereceği kararlar doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

Olay

İzmir'in Dikili ilçesinde geçtiğimiz pazar günü, jandarmaya başvuran Tarkan Tekeoğlu, gittiği Bahçeli sahilinde denizde yüzerken arabada bıraktığı 5 yaşındaki oğlu Mehmet Tekeoğlu'nun ortadan kaybolduğunu bildirmiş, bunun üzerine AFAD ve jandarma ekipleri arama çalışması başlatmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de 5 Yaşındaki Çocuğun Kaybolması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement