İzmir'de "Alışveriş Festivali" - Son Dakika
Ekonomi

İzmir'de "Alışveriş Festivali"

İzmir\'de "Alışveriş Festivali"

İzmir Ticaret Odası (İZTO) ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen İzmir Alışveriş Festivali, törenle başladı.

12.02.2013 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Ticaret Odası (İZTO) ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen İzmir Alışveriş Festivali, törenle başladı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenen törende, festivalin, kentteki önemli organizasyonlar arasında yer aldığını belirtti.

Festivalin, IF Wedding Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ile eş zamanlı başladığına işaret eden Aydoğan, "Bu açılışı burada yapmamız, bir tesadüf değil. IF Wedding gibi prestijli fuarla birlikte yapmamız, organizasyonun başarısı açısından da önemli. Çünkü bu fuarın ziyaretçileri ve katılımcıları, alışveriş festivalimize iştirak edecekler. Bu festival, esnafımızı hareketlendirecek" diye konuştu.

İZTO Başkanvekili Jak Eskinazi de festivalle Karşıyaka, Hatay, Alsancak, Güzelyalı, Buca ve Kemeraltı gibi çarşılarında alışverişi canlandırmayı hedeflediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"23 Şubat'a kadar sürecek festival, ekonomik ve eğlenceli alışveriş imkanı sağlayacak. Festivale katılan mağazalarımız, saat 22.00'ye kadar açık olacak. Her çarşıda bir konser ve moda etkinliği planladık. Burak Kut, Gökhan Keser, Zeynep Dizdar gibi şarkıcılarımızın konserleri olacak. Deniz Marşan, Başak Fransez, Umut Eker, Hafize Çeliktürk ile stil danışmanlığı gerçekleştirilecek. Çarşılarda, festivale özel şemsiyeler, alışveriş poşetleri ve balonlar dağıtılacak."

Konuşmaların ardından Karşıyaka, Bostanlı ve Güzelyalı İskeleleri ile Alsancak Cumhuriyet Meydanı'ndan eş zamanlı havai fişek gösterisi yapıldı.

Muhabir: Mustafa Yıldırım/ Emre Umurbilir

Yayıncı: İbrahim Uyar - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İzmir'de 'Alışveriş Festivali' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement