İzmir'de Bar İşletmecisinin Öldürülmesi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Bar İşletmecisinin Öldürülmesi

İzmir\'de Bar İşletmecisinin Öldürülmesi

Bornova ilçesinde bar işletmecisinin darbedilip bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili Antalya'da bir kişi gözaltına alındı Zanlının, yaklaşık 11 aydır amcasının oğluna ait kimlikle yaşadığı öğrenildi.

08.08.2014 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova ilçesinde bar işletmecisi Erkan Kaya'nın bir grubun saldırısı sonucu darbedilip bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili Antalya'da bir kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bornova ilçesinde 18 Eylül 2013 tarihinde bir grubun saldırısına uğrayan Erkan Kaya'nın öldürülmesine karıştığı öne sürülen bir kişinin Antalya'da bulunduğunu belirleyen Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, soruşturma başlattı. Ekipler, zanlı G.E'nin (23), amcasının oğlu S.E'ye ait sahte kimlikle kentte yaşadığını belirledi.

Yaklaşık 1 aylık araştırmanın ardından polis ekipleri zanlıyı, Sinan Mahallesi'nde yakaladı. Zanlı, amcasının oğlu S.E'ye ait ve üzerinde kendi fotoğrafı bulunan kimliği polis ekiplerine verdi. Polis ekipleri, daha önceden temin ettikleri S.E'nin ehliyetinde kullandığı farklı bir fotoğrafı zanlıya göstererek, fotoğraftaki kişinin kim olduğunu sordu. Zanlı, önce fotoğraftaki kişiyi tanımadığını, ardından bu kişinin kendisi olduğunu söyledi.

Polis ekipleri, parmak izini alacaklarını belirtince zanlı, sahte kimlik kullandığını ve cinayet zanlısının kendisi olduğunu itiraf etti.

Asayiş büro amirliğince ifadesi alınan zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Olay

Bornova ilçesi Küçükpark 166 Sokak'ta darbedilip göğsünden bıçaklanan Erkan Kaya (31), kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Polis, saldırganların kaçtıkları otomobillerden birinin plakasını MOBESE kayıtlarından tespit etmiş, belirlenen eşgal ve kimlik bilgileri doğrultusunda çalışma başlatmıştı. Olayla ilgili daha önce gözaltına alınan M.G. ve M.E. tutuklanmış, M.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de Bar İşletmecisinin Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement