İzmir'de Buz Devri - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Buz Devri

İzmir\'de Buz Devri

Bornova'daki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı içerisinde yer alan Türkiye'nin en yeni ve modern Buz Sporları Salonu'nun hizmete girmesinin ardından İzmir'de buz sporlarına olan ilgi çığ gibi büyürken, İzmir Büyükşehir Belediyespor madalyaları arka...

09.05.2013 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova'daki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı içerisinde yer alan Türkiye'nin en yeni ve modern Buz Sporları Salonu'nun hizmete girmesinin ardından İzmir'de buz sporlarına olan ilgi çığ gibi büyürken, İzmir Büyükşehir Belediyespor madalyaları arka arkaya toplamaya başladı. Buz pateni, senkronize, buz hokeyi ve sürat pateni kategorilerinde mücadele eden Büyükşehir Belediyesporlu sporcular, 2012-2013 sezonunu 14 altın, 7 gümüş, 13 bronz madalya ve 2 kupayla kapattılar.

Toplam 34 madalyanın 29'u artistik buz pateninde gelirken, Senkronize Takımı 1, sürat patencileri ise 4 madalya elde ettiler. Buz pateninde elde edilen madalyalar, İzmir'e 165 puanla Türkiye üçüncülüğü kupası getirirken, bir kupa da Süper Lig'de mücadele eden Buz Hokeyi Takımı'ndan geldi. Geçen sezonu 3. bitiren buz hokeyciler, bu yılı ikinci noktalayarak İzmir'i başarıyla temsil etti ve Milli Takım'a 7 oyuncu gönderdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesporlu buz hokeycilerin başarılı performansları sayesinde Milli Takımımız, 23 yıllık geçmişinde ilk kez 2. Grup'a yükseldi.

Diğer yandan İzmirli buz patencilerden Buse Bayramoğlu, Zeynep Dilruba Sanoğlu, Engin Ali Artan ve Sinem Kuyucu, Milli Takım kadrosuna davet edildi. Didem Çelen ile Gamze Güner de Milli Takım antrenörü olarak görev yaptılar. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir'de Buz Devri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement