İzmir'de İki Katlı Binanın Balkonu Çöktü - Son Dakika
Güncel

İzmir'de İki Katlı Binanın Balkonu Çöktü

İzmir\'de İki Katlı Binanın Balkonu Çöktü

İzmir'in Konak ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bir evin balkonu çöktü.

13.02.2019 01:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bir evin balkonu çöktü.

Alınan bilgiye göre, Kadifekale Mahallesi'nde yalnız yaşayan Şevka Özer'in (60) oturduğu iki katlı binanın birinci katındaki balkon mahalle sakinlerinin ana yola ulaşmak için kullandığı merdivenin üzerine çöktü.

Haber verilmesinin ardından olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi.

Evde kiracı olarak oturan Özer'in oğlu Serdar Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, balkonun yağmur yağdıktan sonra büyük bir gürültüyle çöktüğünü söyledi.

Yaşadıkları sıkıntının birkaç yıl öncesine dayandığını belirten Özer, "Annemin oturduğu evin birkaç ev yanında 3 katlı bina vardı. Orada kayma söz konusuydu. İzmir Büyükşehir Belediyesinden yetkililer geldi. O evin yıkılmasına karar verdiler ve ev yıkıldı. O zaman gelen yetkililere annemin oturduğu evdeki kaymaları da gösterdim. Baktılar ama hiçbir şey olmamış gibi gittiler. Bu evin böyle durması bile mucize. Allah muhafaza bu evin annemin ya da bizim üstümüze yıkılması mı gerekli?" dedi.

Özer, kaymanın evin tuvalet ve salon duvarlarında daha net bir şekilde görüldüğünü, annesinin korkarak burada oturduğunu ifade etti.

Bir an önce önlem alınması gerektiğini belirten Özer, "Balkonumuzun yıkıldığı merdiven mahalle sakinlerinin sürekli kullandığı bir yerdi. Oradan bir aile veya bir çocuk geçebilirdi. Onlara bir şey olsa bunun hesabını kim verebilirdi." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de İki Katlı Binanın Balkonu Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement