İZDOB Bahar Konseri Verecek - Son Dakika
Yerel

İZDOB Bahar Konseri Verecek

İZDOB Bahar Konseri Verecek

İzmir Devlet Opera ve Balesi, bu hafta Bahar Konseri verecek.

05.06.2014 10:15  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB), bu hafta "Bahar Konseri" verecek.

Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Açıkhava Tiyatrosu'nda cumartesi günü düzenlenecek konserde, İbrahim Yazıcı yönetimindeki orkestraya, solist olarak Elif İpek Genek, Filiz Güneş, Evren Işık, Burçin Çilingir Savigne, Anna Chubuchenco, Oğuz Çimen, Levent Gündüz, Serkan Taylan, Aydın Uştuk, Gökhan Koç, Tamer Peker, Cengiz Sayın ve Tarık Akça eşlik edecek.

Konserin başlama saati 21.00.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

Mozart Akademi tarafından ikincisi düzenlenen "Ulusal Piyano Yarışması ve Festivali", Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde 5-8 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Piyanist Cem Babacan'ın 5 Haziran'da saat 16.00'daki açılış konseriyle başlayacak etkinlik, 8 Haziran'daki ödül töreni ve Mozart Akademi Korosu konseriyle sona erecek.

Kerem Görsev Quartet, 11 Haziran'da konser verecek. Saat 20.00'de başlayacak konserde, Görsev'e, Engin Recepoğulları (Saksafon), Kağan Yıldız (Kontrbas) ve Ferit Odman (Davul) eşlik edecek. Konser, daha önce Soma'daki maden faciası nedeniyle ertelenmişti.

İzmir Sanat

Gamze Aksoy ve Demet Küçüktürk'ün yönettiği "Pinokyo" adlı çocuk oyunu, 10 Haziran Salı günü, 11.00 ve 14.00 saatlerinde sahnelenecek.

Can Yapıcıoğlu Jazz Project, aynı gün saat 20.30'da konser verecek. Yapıcıoğlu'na, sahnede Ateş Tezer (Davul), Volkan Hürsever (Kontrbas), Tolga Bilgin (Trompet) ve Stewart Todd (Saksafon) eşlik edecek.

Sergiler

Dilek Himam, Elif Tekcan ve Jörn Fröhlich tarafından hazırlanan "Oyuncaklar, Aksesuarlar ve Kostümler, Steampunk, Retro Gelecek Sergisi", Çetin Emeç Sanat Galerisi'nde 10 Haziran'a kadar gezilebilir.

Rengahenk Klasik Sanatlar Derneğinin sergisi, Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda 11 Haziran'a kadar ziyaretçilerini bekliyor.

İzmir Sanat'taki Handan Döleneken'in resim ve seramik sergisi, 12 Haziran'da sona erecek. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İZDOB Bahar Konseri Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement