Izmir'de Kutlamalar Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Izmir'de Kutlamalar Sona Erdi

Izmir'de bugün de devam eden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları yapılan dua ile sona erdi.

17.07.2017 02:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Izmir'de bugün de devam eden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları yapılan dua ile sona erdi. Alanda toplanan vatandaşlar, edilen dualara el açtıktan sonra meydanı terk etti.

İzmir'de binlerce kişinin ellerinde Türk bayraklarıyla bugün de katıldığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları, saat 24.00'da Karabağlar İlçe Müftüsü Feyyaz İdin'in 15 Temmuz şehit ve gazileri adına yaptığı dua ile sona erdi. İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve AK Parti İl Başkanı Bülent Delican da sahneye çıkarak yapılan dualara katıldı.

TORKU'DAN 2 GÜNDE 1 TON PATATES

Konak Meydanı'nda bugün de demokrasi nöbetine devam eden İzmirlilere, TORKU 2 günde 1 ton patates kızartması, soğan halkası ve ayran dağıttı. Demokrasiyi korumak için alana gelen halka destek olmak adına çalıştıklarını belirten TORKU Batı Bölgeleri Satış Müdürü Zekeriya Bozdemir, 'Dün ve bugün 10 biner kişiye çeşitli yiyecekler dağıttık. Bugün burada demokrasiyi korumak için gelen halkımıza destek oluyoruz. Demokrasi mitinglerimiz herkese hayırlı uğurlu olsun. dedi.

KADEM'DEN AY YILDIZLI KINA

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM), kutlama alanında kurdukları stantta vatandaşlara ay yıldızlı kına yaktırdı. İki günde yaklaşık 700 kişiye ay yıldızlı kına yaktırdıklarını belirten İzmir İl Temsilcisi Avukat Gamze Suznak Kızılırmak, '15 Temmuz şehitlerini anmak için biz de Konak Meydanı'ndaki bu demokrasi nöbetine katıldık. Biz kadınlar biliyorsunuz ki evlatlarımızı peygamber ocağına gönderirken kına yakar göndeririz, vatana kurban olsun diye. Bugün de burada temsili olarak gelen gençlerimize, delikanlılarımıza, kızlarımıza kına yakıyoruz. dedi.

Izmir\'de Kutlamalar Sona Erdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Izmir'de Kutlamalar Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement