İzmir'de Öğrenciler Karne Sevinci Yaşadı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Öğrenciler Karne Sevinci Yaşadı

İzmir\'de Öğrenciler Karne Sevinci Yaşadı

İzmir'de 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle eğitim kurumlarında karne sevinci yaşandı.

12.06.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle eğitim kurumlarında karne sevinci yaşandı.

Konak İlçesi Karataş semtindeki Hacı Şakir Eczacıbaşı İlk ve Ortaokulu'nun dördüncü sınıf öğrencilerinin karne sevinci görülmeye değerdi. Öğrenciler mezun olma mutluluklarını öğretmenleri, sınıf arkadaşları ve aileleriyle paylaştı. Okuldaki tüm öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline çıktı. Öğrencilere, yaz tatilinde okumaları için kitaplar da hediye edildi.

MÜDÜR, ÖĞRETMENİNİN ELİNİ ÖPTÜ

Hacı Şakir Eczacıbaşı Ortaokulu'nda karne dağıtım töreninde duygusal anlar da yaşandı. Yıllar önce mezun olduğu okulda müdür olarak görev yapan Ömür Eyüp Kurum, yüzlerce öğrencinin önünde, kendisinin beden eğitimi öğretmenliğini yapan Hakan İskender Gürlek'in elini öptü. Kurum, "Mezun olduğum okulda öğretmenimle birlikte görev yapmanın mutlululuğunu yaşıyorum" dedi.

Okulda görevli beden eğitimi öğretmeni Hakan İskender Gürlek, daha önce öğrencisi olan, Okul Müdürü Ömür Eyüp Kurum'a, kendisinin hazırladığı simgesel karne ve üstün başarı belgesini verdi. Gürlek "Mesleğin en güzel tarafı, yetiştirdiğiniz öğrencileri güzel yerlerde görmek. Bu parayla pulla ölçülemez. Benim için de yetiştirdiğim, emek verdiğim bir öğrencimin yanında görev yapmak büyük bir mutluluk" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Öğrenciler Karne Sevinci Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement