İzmir'de Okulda Darp İddiası - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Okulda Darp İddiası

İzmir\'de Okulda Darp İddiası

İzmir'in Konak ilçesinde bir 9.sınıf öğrencisi, iki öğretmeninden dayak yediği iddiasıyla polise başvurdu ve hastaneden darp raporu aldı.18 Mart günü yaşanan olay, Yenişehir semtindeki Şehit İdari Ateşe Çağlar Yücel Denizcilik Anadolu Meslek...

23.03.2013 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde bir 9. sınıf öğrencisi, iki öğretmeninden dayak yediği iddiasıyla polise başvurdu ve hastaneden darp raporu aldı.

18 Mart günü yaşanan olay, Yenişehir semtindeki Şehit İdari Ateşe Çağlar Yücel Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kantin uzak olduğu için okul bahçesinin demirleri arasından seyyar satıcısından su almak isteyen Ünal C., H.B.Ö adlı öğretmeni tarafından darp edildi. Ünal C., "Öğretmenim bana kafa atınca arkadan yine ismini karakolda öğrendiğim T.A. geldi. O da bana yumruklar atıp hakaret etmeye başladı. Daha sonra sınıf öğretmenim M.Ö. geldi ve beni oradan alıp uzaklaştırdı. Daha sonra hastaneye gittim. İlk başta sadece vücudumda morluklar vardı. Akşam eve gelince başım ağrımaya başladı. Hastaneye gidince kulağımın altında kemiğin çatladığını tespit ettiler" dedi.

İki öğretmeni hem emniyete hem milli eğitime şikayet ettiklerini belirten Anne Ayşe C., oğlunun sınıf başkanı olduğunu, öğretmenlerine karşı saygısız davranan biri olsa neden başkan olarak seçileceğini sordu. Anne Ayşe Ç., "Oğlum suçlu bile olsa cezası idarece verilir. Bu tür ilkel yöntemlerle ceza verilmez. Hakkımızı arayacağız" dedi.

Okul yönetimi ise, olayın yargı ve Milli Eğitim Müdürlüğüne intikal ettiğini belirterek açıklama yapmadı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Okulda Darp İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement