İzmir'de peş peşe 2 cinayet! Önce Sağlık Müdürü ardından bir doktorun eşi öldürüldü - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de peş peşe 2 cinayet! Önce Sağlık Müdürü ardından bir doktorun eşi öldürüldü

İzmir'in Torbalı ilçesinde Sağlık Müdürü Mehmet Park, evine gelen maskeli kişi tarafından silahla öldürüldü. Bu olaydan kısa süre sonra Park'ın evine yaklaşık 600 metre uzaklıkta ikamet eden bir doktorun eşi de evinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Zanlının belirlenmesi üzerine polisle çatışan silahlı şüpheli bir polisi yaraladı.

30.12.2019 07:57  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Torbalı ilçesinde Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Park'ın öldürülmesinin ardından bir doktor eşi daha evinde öldürüldü. İki olayın birbiri ile benzerlik göstermesi akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Hareketli dakikaların yaşandığı ilçede polis alarma geçti.

POLİSLE ÇATIŞTI

Aranan silahlı saldırganın, Yazıbaşı İzmir Caddesi'ndeki bir otele gittiği belirlendi. Harekete geçen ekipler, söz konusu otelin çevresini sardı. Bu sırada polisleri gören zanlı, otelin birinci katından aşağıda bulunan markete indi. Zanlı ile polis ekipleri arasında burada çatışma çıktı.

KAÇTI

Çatışmada başından yaralanan polis memuru Y.K. (35) ağır yaralanırken, zanlı marketin arkasında bulunan pencerenin camını kırdı. Bu sırada kendisini fark eden polislerin açtığı ateş sonucu ayağından yaralanan saldırgan kaçmayı başardı.

SAĞLIK MÜDÜRÜ KURTARILAMADI

İlk olay Ertuğrul Mahallesi Dost Yunus Sitesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fuat Mehmet Park (53), evine giren hırsız ile karşılaştı. Dr. Fuat Mehmet Park'ı gören ve kimliği belirlenemeyen hırsız ateş ederek olay yerinden kaçtı.

İzmir'de peş peşe 2 cinayet! Önce Sağlık Müdürü ardından bir doktorun eşi öldürüldü

Kanlar içerisinde yere yığılan Dr. Park, ağır yaralandı. Çevre sakinleri durumu polis ve 112 Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Dr. Park'ı ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Dr. Fuat Mehmet Park, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

CERRAHIN EŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan, ilçeden bir cinayet haberi daha geldi. Alpkent Mahallesi 1032. sokakta bulunan Baran Apartmanı'nda yaşayan Torbalı Devlet Hastanesi doktorlarından cerrah Harun Gülcemal'in eşi Hatice Gülcemal de öldürüldü. İki olayın birbiri ile benzerlik göstermesi akıllarda soru işaretleri bıraktı. Polis olayla ilgili incelemeleri sürdürürken, saldırganlarla ilgili yakalama çalışması başlatıldı.

İzmir'de peş peşe 2 cinayet! Önce Sağlık Müdürü ardından bir doktorun eşi öldürüldü

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ İLÇEYE GELDİ

Torbalı'da peş peşe yaşanan iki cinayetin ardından İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile Emniyet MüdürüHüseyin Aşkın Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek soruşturma hakkında bilgi aldı. Dr. Gülcemal'in ifadeleri doğrultusunda eşgali belirlenen şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.

DR. GÜLCEMAL, 1 HAFTA ÖNCE SALDIRIYA UĞRADI

Torbalıda sağlık camianda işlenen iki cinayetle ilgili soruşturma sürdürülürken, bu arada Dr. Harun Gülcemal'in yaklaşık bir hafta önce Torbalı Devlet Hastanesi'nde bir hasta yakını tarafından saldırıya uğradığı öğrenildi. D. Gülcemal'in bu olaydan sonra saldırgan hakkında şikayetçi olduğu ve soruşturma yürütüldüğü anlaşıldı. Polisin bu ayrıntıları da incelediği belirtildi.

İzmir\'de peş peşe 2 cinayet! Önce Sağlık Müdürü ardından bir doktorun eşi öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de peş peşe 2 cinayet! Önce Sağlık Müdürü ardından bir doktorun eşi öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Vay: Temizlik 0 2 Yanıtla
  • şizo: adam yaralı vaziyette kaçıyo tabi bizim polisin şovu düzgün vatandaşa olunca böyle azgınla baş edemiyo lan o silah ne işe yarıyo adam polisimizin kafasına mermi atıyo siz ayağına allah şifa versinde o polisimize bir şey olmasın 2 0 Yanıtla
  • andsmero: gavur ızmırde bır adam neler yapıyor 0 2 Yanıtla
  • LAZ ZİYAAA: YİNE Mİ İZMİRRR DAAAA..BU NEDİRRR DAAAA..YETER ARTIKK LAAA 0 2 Yanıtla
  • Enginnn: Kısas şart 1 1 Yanıtla
  • isimsiz...!: ağır cezalar gelmediği müddetçe bu olaylar çoğalır idammmmmmmmmmmmmm istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz aff veya ceza indirimi istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 1 0 Yanıtla
  • Yörük: Soruşturma sonucunu bekliyoruz.... 0 1 Yanıtla
  • Efe: Sakincali bir durum acaba sebebi ne ki bukadar öfkenin var bi bityeniği bence 0 1 Yanıtla
  • Vay: İzmirde temizlik başladı 0 1 Yanıtla
  • Iyice Sorun: Dr Gulcemal baska şeylerde anlatir bence 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    13:04 Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 'Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı
    12:57 Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı

    Aksaray'da cezaevi firarisi olan ve 'Kasten öldürme, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından aranan ve hakkında 25 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement