İzmir'de peş peşe işlenen cinayetlerin detayları gün yüzüne çıktı! Caninin 17 sabıkası var - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de peş peşe işlenen cinayetlerin detayları gün yüzüne çıktı! Caninin 17 sabıkası var

Önce Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Park'ı, ardından Park'ın görev yaptığı hastanede çalışan bir doktorun eşini öldüren ardından polisi vuran katil zanlısı Enver Yıldız'ın 17 suçtan sabıkası olduğu ve yağma suçundan cezaevinde yatarken tahliye edildiği öğrenildi.

30.12.2019 14:46  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Torbalı ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park'ı ve Hatice Gülcemal'i tabancayla öldüren, bir polis memurunu da yaralayan katil zanlısı Enver Yıldız, yaralı yakalandı.

OPERASYONLA YAKALANDI KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Adının Enver Yıldız olduğu ve 30 yaşında olduğu tespit edilen zanlı, Atatürk Mahallesi 1591 Sokak'ta yakının evinde saklanırken operasyonla yakalandı. Yaralı olarak ele geçirilen Yıldız, sedye ile dairen çıkarıldı.

SABIKASI KABARIK DİYARBAKIR'DAN GELDİ

17 suçtan kaydı olan Enver Yıldız, yağma suçundan cezaevinde yatarken tahliye edildi. Yıldız'ın, 3 gün önce de Diyarbakır'dan geldiği tespit edildi.

İzmir'de peş peşe işlenen cinayetlerin detayları gün yüzüne çıktı! Caninin 17 sabıkası var

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ EVİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

21.30 sıralarında Ertuğrul Mahallesi'nde bulunan sitedeki apartmanda Torbalı'da 6 yıldır İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yapan 2 çocuk babası Fuat Mehmet Park evine girerken, apartmanın önünde bekleyen bir kişi tarafından durduruldu.

İkili arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada kimliği belirsiz kişi, tabanca ile Park'a ateş açıp olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Park, sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Park, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Fuat Mehmet Park'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İzmir'de peş peşe işlenen cinayetlerin detayları gün yüzüne çıktı! Caninin 17 sabıkası var
Özel Harekat ekipleri zanlıyı vurarak etkisiz hale getirdi

DOKTOR EŞİ DE ÖLDÜRÜLDÜ

Polis ekipleri Fuat Mehmet Park'ın öldürülmesi ile ilgili çalışma başlatırken, aynı saatlerde Torbalı Alpkent Mahallesi 1032 Sokak'ta ikinci bir cinayet ihbarı alındı. Devlet Hastanesi doktorlarından Harun Gülcemal'in eşi Hatice Gülcemal'in, evlerine gelen silahlı bir kişi tarafından öldürüldüğü öğrenildi. İddiaya göre kapıyı çalarak içeri giren silahlı kişi, burada tartıştığı çiftten Hatice Gülcemal'i tabanca ile vurdu. Dr. Harun Gülcemal'i ise silah silah zoru ile rehin alan saldırgan, yakındaki bir ATM'ye götürdü. Burada, 1.500 TL nakit para çektiren saldırgan, ardından tehdit ettiği Dr. Gülcemal'i serbest bırakıp kaçtı.

İzmir'de peş peşe işlenen cinayetlerin detayları gün yüzüne çıktı! Caninin 17 sabıkası var

POLİSİ AĞIR YARALADI

İzmir'in Torbalı ilçesinde Hatice Gülcemal'in katil zanlısı, öldürülen İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park'ın da şüphelisi olarak aranan silahlı saldırganın, Yazıbaşı İzmir Caddesi'ndeki bir otele gittiği belirlendi.

Harekete geçen ekipler, söz konusu otelin çevresini sardı. Bu sırada polisleri gören zanlı, otelin birinci katından aşağıda bulunan markete indi. Zanlı ile polis ekipleri arasında burada çatışma çıktı. Çatışmada başından yaralanan polis memuru Y.K. (35) ağır yaralanırken, zanlı marketin arkasında bulunan pencerenin camını kırdı.

Bu sırada kendisini fark eden polislerin açtığı ateş sonucu ayağından yaralanan saldırgan, kaçmayı başardı.

POLİS AMELİYATA ALINDI

Durumu ağır olan polis memuru Y.K., ekip arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine gelen ambulansla önce Torbalı Devlet Hastanesi'ne, daha sonra da Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedaviye alınan polis memurunun, ameliyata alındığı bildirildi.

İzmir\'de peş peşe işlenen cinayetlerin detayları gün yüzüne çıktı! Caninin 17 sabıkası var
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de peş peşe işlenen cinayetlerin detayları gün yüzüne çıktı! Caninin 17 sabıkası var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • sedat: Birde af gelsin diyorsunuz bırakın suç işleyen cezasını çeksin 39 2 Yanıtla
  • Koyunların sessizliği: 17 sabıkalı adamı sağlarsanız sonu böyle olur ve kimsenin adalete inancı kalmaz.Kanal değil daha huzurlu ve güvenli bir hayat yaşam istiyoruz. 26 6 Yanıtla
    Ne alaka: Kanala bağladın ya olayı pes 5 3 Doktor Who: Hem kanal olsun hem de adalet sistemi cezaları acımadan verebilsin. Anladın sen onu, yarım akıllı.. 0 2
  • hakan: bunu serbest bırakan hakim, savcı, avukat, iç işleri bakan, adalet bakanı... hepinizi kutlarım. 28 1 Yanıtla
    Şizo: Evet kutlamak lazım karlı bir ticaret olmuş 2 2
  • Gtt: İzmir bu mültecilerden biran önce kurtulmalıdır hepsi geldikleri yere gönderilsin 18 0 Yanıtla
  • andsmero: diyarbakır kekosu 8 5 Yanıtla
    Baran: Diyarbakırlılar sana ne ettilerse acısını unutamamışsın 4 6
  • Idam hakkında : 17 sabıkası var ve salıverilmiş. Bu alışmış kudurmuştan beter olmuş. Bunu asın yada içerde temizleyin toprak olup gitsin 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement